OVAJ znak će morati odlučiti s kim želi biti! – Saznajte što i VAŠEG znaka OČEKUJE  u ljubavi do kraja sedmice!-/

OVAJ znak će morati odlučiti s kim želi biti! – Saznajte što i VAŠEG znaka OČEKUJE  u ljubavi do kraja sedmice!-/

20 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Muči vas ljubomora i cijelo vrijeme mislite da među vama postoje tajne i da vam partner nije iskren. Mislite da vam nešto krije, laže i taji. Ukoliko dobijete napad ljubomore i ponovo povedete raspravu sa partnerom oko toga, mogle bi se stvari među vama prilično zakomplicirati.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Možda malo previše vjerujete voljenoj osobi. Ne ostavljate prostora sumnji nego u potpunosti vjerujete u sve što kaže. Međutim, u danima do kraja sedmice, imat ćete priliku uvjeriti se da nije baš sve i svaki put onako kako kaže. Neće to biti velike stvari i krupne laži, ali bit će dovoljno da shvatite da više ne smijete baš u sve u potpunosti vjerovati.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Nedostaje vam one prave ljubavi i čeznete za istom, međutim ništa ne radite po tom pitanju niti poduzimate. Prepustili ste se vremenu i onome što vrijeme donese. Na takav način nećete pronaći i dobiti ono što vam nedostaje. Budite vi taj koji će napraviti prvi korak.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Do kraja sedmice nema još puno, ali dovoljno da se vaš ljubavni život potpuno promijeni i krene u jednom sasvim drugom pravcu. Naredni dani mogli bi vam donijeti ogromnu količinu sreće. Dosta toga ovisit će o vama i vašoj odluci. Prepustite se svojim osjećajima i odlučite u skladu s njima.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Ljubavna situacija u narednim danima do kraja ove sedmice baš i neće biti sjajna. Postoje velike šanse da će se među vama desiti neke stvari i da će pasti neke riječi koje će vas povrijediti i razočarati. Ukoliko ste nešto planirali, posebno za vikend, jednostavno odgodite, jer bi vam planovi mogli propasti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ljubav će vam donijeti zaista situacije koje sada ne možete ni zamisliti. Imat ćete priliku saznati da jedna osoba na koju gledate kao na prijatelja, prema vama osjeća puno više od prijateljstva. Ta osoba će vam otvoreno reći što osjeća i što želi od vas.

Stranice: 1 2