Expand To Show Full Article
OVAJ znak će morati odlučiti s kim želi biti! - Saznajte što i VAŠEG znaka OČEKUJE  u ljubavi do kraja sedmice!-

OVAJ znak će morati odlučiti s kim želi biti! – Saznajte što i VAŠEG znaka OČEKUJE  u ljubavi do kraja sedmice!-

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dani ispred vas bit će u znaku prošlosti. Susret ćete svoju bivšu ljubav, a to će u vama probuditi nostalgiju. Dani vam neće prolaziti u najboljem raspoloženju, a to će i vaš partner primjetiti. Smislite partneru dobre razloge zašto ste odsutni mislima, jer nećete moći izbjeći da objasnite svoje stanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vaše raspoloženje bit će više nego dobro narednih dana. Osjećat ćete se lijepo i sretno. To će se odraziti i na vaš ljubavni život. Svoje pozitivno raspoloženje prenijet ćete i na partnera. Među vama vladat će lijepa, sretna i opuštajuća atmosfera. Slobodni pripadnici ovog znaka vrlo lako je moguće da za vikend upoznaju osobu sa kojom bi mogli započeti vezu.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Do kraja sedmice nema puno, ali dovoljno da vam naredni dani budu burni i prepuni neočekivanih situacija. Saznat ćete da jedna osoba prema vama osjeća puno više nego što ste mislili. To vam neće biti drago, jer vi ne osjećate isto prema toj osobi. Međutim, pojavit će se i vaša bivša ljubav sa kojom ćete htjeti ostvariti ponovo prisniji odnos, no vaša bivša ljubav će vam jasno dati do znanja da prema vama više ne osjeća isto.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

U danima ispred vas moći ćete riješiti gotovo sve vaše ljubavne probleme i nedorečene situacije. Dovoljno će biti da se oslobodite okova i ponosa i jasno kažete sve što vam je na srcu. Ili zadržite svoj ponos pa se i dalje osjećajte nezadovoljno. Mogli bi ovo biti lijepi dani za vas. Na vama je.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaša ljubavna situacija je prilično stabilna. Sitne prepirke ili nesuglasice ne ostavljaju trag na vaš odnos. Može se reći da imate lijep i skladan odnos. No, vama ipak nešto fali i ipak je pristuna neka praznina. U narednim danima doći ćete u iskušenje da se javite osobi iz prošlosti.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dani do kraja sedmice bit će idealni za ljubav. Pod zaštitom ste zvijezda i ljubav će vam samo lijepe trenutke donositi. Vaš partner će napraviti neke stvari sve u svrhu da vam ugodi i udovolji vam. Pokažite i vi jednaku volju i želju, pa i vi usrećite na isti način svoju voljenu osobu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

OVAJ znak će morati odlučiti s kim želi biti! – Saznajte što i VAŠEG znaka OČEKUJE  u ljubavi do kraja sedmice!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top