LJUBAVNI HOROSKOP za22. Jun: Ovan se bori s prošlošću, Vaga mora razjasniti odnos, a OVAJ znak će imati romantičan sastanak!-

LJUBAVNI HOROSKOP za22. Jun: Ovan se bori s prošlošću, Vaga mora razjasniti odnos, a OVAJ znak će imati romantičan sastanak!-

20 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vama jedna osoba, blago rečeno, ne da mira, jer  kao što ste i sami upoznati sa time, zaljubljena u vas. Inzistiranje i navaljivanje te osobe, postat će još nametljivije. Ukoliko ne želite ništa sa tom osobom, budite jasni i precizni, inače će vam samo probleme stvoriti.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Zvijezde imaju naglasak na ljubav, a to onda znači da ćete danas imati savršen dan kada je ljubav i ljubavni život u pitanju. Uživajte sa svojim partnerom u svemu što vam dan pruži. Iskoristite to i u druge svrhe. Idealan je dan za mirne razgovore oko tema oko kojih inače ne možete mirno porazgovarati.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vaša voljena osoba očito ima nekakve svoje unutarnje borbe koje nemaju veze sa vama. Međutim, to vas nadovi na sumnju i nepovjerenje. Možda vam nespretno pokazuje trenutno ljubav i pažnju, ali bez sumnje, vaš partner vas puno voli. Umjesto da sumnjate, potrudite se više oko svog partnera da bi saznali što ga to toliko muči.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Partner će u vama izazvati ljubomoru, a ljubomora teške riječi i reakcije. Rasčistite sami sa sobom da li ste zapravo ljubomorni ili samo ne volite da vas se radi ljubomornom. Vašu reakciju vaš partner neće dobro prihvatiti.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Postoje stvari koje tajite i koje, blago rečeno, lažete. Teško je bilo što sakriti, pogotovo sakriti zauvijek nešto od nekoga sa kime dijelite život. Vaše tajne mogle se početi otkrivati. Otkijete ih radije sami. Vaš partner će tako lakše preboljeti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Po pitanju emocija, bit ćete isprazni. Vama uvijek kao da nešto fali. Koliko god se trudite izvući najviše i najbolje iz vaše veze, to nije dovoljno da bi bili potpuno zadovoljni i sretni. Ta emocija danas će biti posebno naglašena i izražena.

Stranice: 1 2