LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Jun: – Netko će imati pravi ROMANTIČAN DAN, a netko saznati TEŠKU i BOLNU ISTINU!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Jun: – Netko će imati pravi ROMANTIČAN DAN, a netko saznati TEŠKU i BOLNU ISTINU!-

20 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Trudite se maksimalno da opstanete u ljubavnoj vezi u kojoj jeste, ali vama uvijek nešto fali. Ustvari, niste u potpunosti zadovoljni sa onim što imate i sa onim što dobivate. Vi ste osoba koja od ljubavi želi i očekuje puno više.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Ni jedna laž nije dugog vijeka. Prije ili kasnije, sve se ipak sazna. Vaše tajne i laži bi mogle početi izlaziti na vidjelo. Preduhitrite vi njih, prije nego one preduhitre vas. Jedino tako možete spriječiti da vaša voljena osoba ne izgubi povjerenje u vas.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dan jednostavno neće biti stvoren za ljubav. Željet ćete samo svoj mir i da vas nitko ne ometa u tome. Vaš partner će prepoznati promjene vašeg raspoloženja. Najmanje što možete učiniti, objasniti mu da vam je potreban samo mir i odmor od svega.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)  

Sve se u dvoje može riješiti, samo ako se želi. Ponos oboje ostavite po strani, kao i inat i tvrdoglavost. Ljubav je ono što vas spaja i kada je ljubav u pitanju, tu nema mjesta nekim lošijim osobinama. Ne samo ljubav, nego i zajednički život koji je ljepši ako je skladan.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Posvetite više svoje pažnje partneru, jer zaista kraj sebe imate nekoga tko vas istinski voli, iako možda to ponekad nespretno pokazuje. Nemojte se udaljavati od ljubavi, jer ljubav je ono što vas i vašeg partnera spaja. Zahlađeni odnosi svima ponekad dođu. Sve dođe na svoje mjesto.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Iskoristite dan za ljubav, jer zvijezde imaju naglasak na ljubav kada su škorpioni u pitanju. Iskoristite ovaj dan da porazgovarate u miru o svemu onome o čemu inače ne možete, a da se razgovor ne razvije u nadvikivanje, pa i svađu.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Svi bi mi htjeli da se uvijek situacije razriješe onako kako mi želimo, ali tako nešto u zajedničkom životu naprosto nije moguće. Pronađite nekakvu ravnotežu i kompromis. Ne može uvijek biti kako vi želite, ali isto tako objasnite partneru da ne može uvijek biti ni onako kako on želi.

Stranice: 1 2