OVAJ zodijak je PREVIŠE PATIO zbog ljubavi – u narednim danima njegovo SRCE ispunit će LJUBAV!-/

OVAJ zodijak je PREVIŠE PATIO zbog ljubavi – u narednim danima njegovo SRCE ispunit će LJUBAV!-/

19 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Narednih dana ljubomora je ono što će vam predstavljati najveći problem. Svjesni ste da osoba koju želite ne osjeća prema vama ono što vi osjećate prema njoj i da je svoje srce dala nekom drugom. Ipak, u vama će i dalje postojati nada da ćete ipak jednom biti skupa.

 

 

ŠKORPIJA

Narednih dana bit ćete vidno raspoloženi i vjerojatno vam ništa neće moći pokvariti raspoloženje. Čak i ako niste u vezi, uživat ćete u svojoj samoći i vremenu koje ćete posvetiti isključivo sebi.

 

 

STRIJELAC

Veza vam je upala u jedno monotono stanje i ništa se bitno ne dešava. Narednih dana ljubav je pod zaštitom zvijezda i savršeno vrijeme da da pokušate malo pokrenuti svoju vezu. Možda neko romantično iznenađenje, izlazak ili jednostavno puna zdjela kokica i romantičan film.

 

 

JARAC

Sviđa vam se jedan Lav, ali neki misle kako Lav nije dobar za vas. Slušajte svoje srce, razum i instinkt i ne dozvolite drugima da imaju utjecaj na vas. Jedino tako ćete moći pronaći istinsku sreću.

 

 

VODOLIJA

Male su šanse da bi vam se tokom narednih dana moglo desiti na ljubavnom planu nešto što bi vas obradovalo. Pronađite vrijeme koje ćete posvetiti samom sebi i fokusirajte se na sve više nego na ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Jednoj osobi uporno pokazujete i dokazujete kako možete bez nje, ali lažete i toj osobi, a lažete i sebi. Činjenica je da gajite duboke osjećaje i da se ipak nadate da ćete jednom biti zajedno.

Stranice: 1 2