LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: došlo je vrijeme da OVAJ znak ZAPOČNE VEZU, jedna ljubav će ZAVRŠITI, a jedna TAJNA VEZA će se SAZNATI!-/

LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: došlo je vrijeme da OVAJ znak ZAPOČNE VEZU, jedna ljubav će ZAVRŠITI, a jedna TAJNA VEZA će se SAZNATI!-/

19 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Veza vam je upala u krizu, a kroz naredne dane, vaša voljena osoba će sve napraviti kako bi rješili probleme koje imate i krenuli u neku sretniju budućnost. Pred vama su dani u kojima ćete probleme poslati u prošlost i izvesti svoju vezu na jedan sretniji put.

 

 

ŠKORPIJA

Kroz naredna tri dana, mnoge tajne i laži će isplivati na površinu zbog kojih vam neće biti ni malo lako. Osjećat ćete se razočarano, jer najmanje što zaslužujete je da vas voljena osoba laže. Iako će vaša voljena osoba tvrditi da to nisu krupne laži koje bi narušile vaš odnos, ipak, laž je laž i to teško opraštate.

 

 

STRIJELAC

Ljubav i pažnju dobijate, ali vama kao da postaje sve manje stalo do vaše ljubavne veze. Upali ste u stanje monotonije i nezadovoljstva. Na vaše iznenađenje, jedna osoba će vam izjaviti ljubav i priznati svoje osjećaje koje gaji prema vama. Pomalo će vas to zabavljati i usrećiti saznanje da ste nekome ukrali srce.

 

 

JARAC

Kroz naredna tri dana, moguće je da će vaša voljena osoba pokazati ljubomoru, a će vas pomalo razbjesniti, jer svojim ponašanjem ne dajete ni jedan razlog ili povod za ljubomoru. Razgovorom možete postišći da se ta ljubomora barem malo ublaži.

 

 

VODOLIJA

U proteklo vrijeme prati vas neraspoloženje, a to se prenosi onda i na vašu voljenu osobu, jer vašem partneru nije lako gledati kada niste dobre volje i kada vas nešto muči. Ovih dana će vas vaš partner pokušati oraspoložiti i vratiti vam osmijeh na lice, a najvažnije je da će u tome i uspjeti.

 

 

RIBE

Kroz naredna tri dana neće doći do nekih bitnijih promjena u ljubavi osobama rođenim u vašem znaku. Vladat će ljubavna idila, a vrijeme provedeno s partnerom, bit će lijepo i ugodno.

Stranice: 1 2