DNEVNI HOROSKOP za 20. Jun: Ribe u problemima, Vodoliju će razočarat bliska osoba, a OVAJ znak će biti šokiran onime što će vidjeti!-

DNEVNI HOROSKOP za 20. Jun: Ribe u problemima, Vodoliju će razočarat bliska osoba, a OVAJ znak će biti šokiran onime što će vidjeti!-

19 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Na poslovnom planu, nametat će se drugi sa raznim savjetima. Radite svoje i ne obazirite se na upadice sa strane. Većina ih ionako nije dobronamjerna. U ostatku dana naći ćete se u okruženju poznatih lica. Moglo bi tu biti i lice koje će vas usrećiti kada ga vidite. Bit će netko tko vam je i više nego drag.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Na poslovnom planu ćete morati nešto mijenjati, jer vam oduzima previše energije, a najviše psihičke. Na ljubavnom planu pokušat ćete povesti miran razgovor sa partnerom, ali naići ćete na negodovanje i burne reakcije. Ipak to ostavite za neki drugi dan.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Imate ideje i planove što se posla tiče. Još vam samo fali hrabrosti da se okrenete sadašnjeg poslu i posvetite drugom. Nemojte potiskivati u sebi ono što osjećate. Budite otvoreni i iskreni prema partneru. Sve to što prešućujete, samo guši vas.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Na poslovnom planu moglo bi doći do nekih pregovora i zamjena nekih radnih mjesta. Dobit ćete dobru poslovnu ponudu, a samim time i prihodi bi bili veći. Ostatak dana bit će prebukiran ostalim poslovima, pa ćete imati manjka vremena  za privatni i ljubavni život.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaš poslovni dan neće baš dobro proći. Bit ćete okupirani nekim mislima i nećete biti koncentrirani na posao, a to će se primjetiti. Na ljubavnom planu, također nećete biti dostupni. Vaš partner će primjetiti vašu odsutnost i ne zainteresiranost i počet će postavljati pitanja.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vi ste osoba koja će uvijek pomoći na radnog mjestu, savjetima, fizički ili kako je potrebno. U danu ispred vas, zatražit ćete pomoć, ali vam osoba neće izaći u susret. To će vas prilično razočarati. Na ljubavnom planu, bit ćete raspoloženi više nego inače i mogli bi obasipati partnera nježnim riječima i tepanjem, a to inače ne radite često. Svakako će to unijeti pozitivu u vaš odnos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03

Na poslovnom planu, nadređeni će se žaliti na obavljanje poslova, ali neće nikoga imenovati, nego da ćete svi ispaštati zbog pojedinaca. Afmosfera nakon toga će biti nepodnošljiva. Na ljubavnom planu više ne znate što ustvari želite i pitate se da li je to život kakav ste htjeli. Počet ćete razmišljat o avanturi.

Stranice: 1 2