Naredna tri dana nekome donose VELIKU SREĆU i LJUBAV, ali nekome i VELIKO RAZOČARANJE!-

Naredna tri dana nekome donose VELIKU SREĆU i LJUBAV, ali nekome i VELIKO RAZOČARANJE!-

1 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana: Vaši interesi često znaju biti povezani sa paranormalnim događanjima koja vas općinjavaju. To je nešto što vas interesira i od toga ne možete pobjeći. Ni sami ne znate zašto ste toliko opčinjeni tim stvarima, ali to je ono što vas određuje, pa je vrijedno to i poštivati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovih dana vaša pažnja će biti usmjerena prema prijateljima i članovima obitelji. Vaši topli osjećaji ostat će vam u lijepom sjećanju i ispuniti dan, ne ostavljajući mjesta ni za što drugo. Druženje s bližnjima pružit će vam neizmjerno zadovoljstvo. Jednostavno ćete voljeti vidjeti svoje najbliže i drage osobe u dobrom i sretnom raspoloženju.

 

 

BLIZANCI

Emocije ćete držati po strani i ovih dana ćete se koncentrirati isključivo na svoj posao, iako možda i nije pravo vrijeme za to. Izgubit ćete puno vremena u ispunjavanju zahtjeva svih onih oko vas. Međutim, što više zahtjeva ispunite, to će njihova očekivanja rasti, pa ćete se zapitati da li je sve to bilo potrebno.

 

 

RAK

Novi pozitivan zaokret očekuje vas u životu ako ste zaljubljeni. To može dovesti do dugoročnih posljedica koje ste i priželjkivali. Pokušat ćete povezati sve članove zajedničke obitelji i vjerojatno ćete uspjti u tome. Poštovat ćete tradiciju i običaje svoje obitelji. Neka vaš pristup tome bude pažljiv.

 

 

LAV

Ovih dana ćete biti izuzetno ozbiljni u onome što radite i marljivo ćete dovršavati svoje zadatke. Bit ćete usredotočeni i disciplinirani oko svega što radite. Osjetit ćete potrebu poboljšati neke svoje vještine i dati neki svoj stil funkcioniranja.

 

 

DJEVICA

Vaše ambicije i želje da uspijete u svom poslu bit će vrlo istaknute. Nakon napornog rada cijeli dan pokušajte se malo odmoriti i opustiti, sigurno će vam odmor dobro doći. Ako je moguće, svakako izađite izvan objekta gdje živite, svježi zrak će vam goditi.

VAGA

Danas ćete biti posebno inspirirani osobama suprotnog spola. Upoznat ćete ljude koji su dosta slični kao i vi, a to će dovesti do mnogih zanimljivih situacija. Htjet ćete proširiti svoje znanje o nekim stvarima o kojima već dugo niste razmišljali i bit ćete uspješni u svojim nastojanjima.

 

 

ŠKORPIJA

Izražavanje osjećaja postaje važno kada se osjećaji dugo vremena potiskuju. Danas ste raspoloženi za izražavanje emocija prema bližnjima i posebno prema jednoj osobi koja vam se jako sviđa. Zašto da ne? Uostalom, osjećaje treba cijeniti, poticati ih i ispoljavati kada god je moguće.

 

 

STRIJELAC

Ako se osjećate kao da ste zapeli u kolotečini, to je posljedica svakodnevne rutine iz koje se ne možete isčupati. Nažalost, čini se da vas i vaše zvijezde u zadnje vrijeme ne potiću da iskoračite iz svakodnevice i poduzmete nešto, bilo što.

 

 

JARAC

Ponekad ste vrlo izravni u svom pristupu prema drugima i često na kraju jako povrijedite svoje bližnje. Danas ćete malo razmisliti o tome i potruditi se vratiti stare dobre odnose. No, vaša borba za poboljšanje odnosa možda neće biti tako uspješna koliko vi to želite.

 

 

VODOLIJA

Oni koji trenutno nisu u ljubavnoj vezi mogu osjetiti energiju i uzbuđenje nadolazeće romantike. Jednako odličan dan će biti i za one koji imaju svoju ljubav pored sebe jer će kvalitetno provesti vrijeme jedno s drugim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovih dana će se vjerojatno pojaviti neočekivani troškovi uzrokovani time da ćete krenuti na neočekivano putovanje do nekog obližnjeg mjesta, bez previše prethodnog planiranja. Međutim, putovanje će vam biti ugodno, a vas će to jako obradovati.