Jednom znaku ovo će biti NEZABORAVNA sedmica, ali i neki SAMCI će ZAPOČETI VEZU!-

OVAN

Ovaj tjedan moglo bi se dogoditi nešto novo, neki novi izazovi u vašoj vezi. Međutim, uz uzajamno razumijevanje, što vam je oboje zajedničko, vjerojatno ćete ih prevladati. Neki kompromisi  mogu vam pomoći da održite sklad u svojoj vezi. Pokušajte dati malo više prostora svom partneru. Vaš spartner može imati malor vremena za vas što može biti jedan od razloga stresa u vezi. Ali, vi ćete to zajedno riješiti.

 

 

BIK

Pokušajte izbjeći rasprave o malim stvarima sa partnerom jer postoji mogućnost pogoršanja stanja u vašoj ljubavnoj vezi. To znači da postoje šanse za prekid veze. Pokušajte kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom, saslušajte što vam ima za reći i pokažite razumijevanje i brigu. Poruke i darovi s vaše strane mogu izmamiti veliki osmijeh na lice vašeg  partnera. To vam također može pomoći da obnovite svoju vezu.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete ovaj tjedan biti sretni i uživati ​​u lijepim trenucima sa svojim partnerom. No, pazite da nemate nešto što bi trebali skrivati od  vašeg partnera, jer bi to moglo dovesti do svađa i utjecati na vaš odnos. Za samce ovaj tjedan može biti dosta nepovoljan što se ljubavi tiče. Ako vam se netko sviđa, možda bi bilo bolje da ne pokušavate ostvariti ljubavnu vezu tijekom ovog tjedna jer su šanse za uspjeh manje.

 

 

RAK

Ovaj tjedan ćete se ponekad možda suočiti s situacijama koje biste željeli izbjeće, ali  možda ćete pronaći način da to promijenite. Postoji mogućnost da ćete biti pomalo zbunjeni i frustrirani sredinom ovog tjedna, što može utjecati na vašu vezu. No, uspjet ćete pronaći uzrok problema, a to će vam pomoći da razriješite neke nedoumice koje ste imali.

 

 

LAV

Dobro raspoloženje moglo bi vam pomoći da ojačate svoju ljubavnu vezu i tijekom ovog tjedna pređete na višu razinu. Vaše raspoloženje može biti oživljeno zahvaljujući nečemu što nema veze sa vašim partnerom. Posljednji dio ovog tjedna čini se vrlo povoljnim za vašu vezu. Možda će se krajem tjedna dogoditi neki značajan događaj koji bi trebao bitno utjecati na vas dvoje.

 

 

DJEVICA

Utjecaj planeta mogao bi vratiti vaš ljubavni život u fazu kakav je bio na samom početku tijekom ovog tjedna. Ako ste zaista zaljubljeni, ovo može biti povoljan tjedan za predivne stvari. No, srednji dio ovog tjedna može biti vrlo važan i vrlo osjetljiv. Ova dio tjedna može poremetiti sklad vaše veze. Posljednja polovica tjedna može vam postupno vratiti romantiku u život.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Jednom znaku ovo će biti NEZABORAVNA sedmica, ali i neki SAMCI će ZAPOČETI VEZU!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top