NEPOGREŠIV PSIHO TEST! Slika koja te NAJVIŠE privlači, OTKRIVA TAJNU tvoje duše i ono sa čime se jako teško nosiš.

NEPOGREŠIV PSIHO TEST! Slika koja te NAJVIŠE privlači, OTKRIVA TAJNU tvoje duše i ono sa čime se jako teško nosiš.

15 lipnja, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Sve u što ste vjerovali u svome životu, sve je ispalo pogrešno. Odanost, poštenje, ljubav, iskrenost… Toliko su vas puta povrijedili i lomili da se ponekad i sami pitate kako ste uopće mogli nakon svega nastaviti dalje i od kuda ste izvukli snagu.

Kome ste najviše vjerovali, iznevjerio vas je. Koga ste najviše voljeli, povrijedio vas je. Lomili vas, kidali, slamali, ali ste pokupili sve komadiće i sastavili se ponovo i sve  preživjeli i opet našli svoj smisao u svakom novom danu. Rane su zacijelile, ali ožiljci su ostali.

Duboki i bolni koji vas svaki put podsjete na svaku suzu, na svaku bol, na sve preživljeno. Lavlje srce vam kuca u grudima. Vama nitko ništa ne može.

Vi ćete sve preživjeti, čak i oprostiti. Ne zato što oni to zaslužuju, već zato što nisu vrijedni da si sa mržnjom trujete dušu. Zapravo niste ih ni mrzili, preteška je to riječ. Možda na momente u trenutcima bijesa, ogorčenosti i boli. Nitko nije vrijedan da vam narušava duševni mir i zato ste s tim rasčistili i nastavili dalje…

TREĆA SLIKA:

Duša… U vama je nježna duša i emotivno srce koje se smije i kada bi plakalo, ali iza osmjeha se krije tuga, čežnja, želja. Vaše tijelo kao da je podijeljeno. Dio vas je uvijek nekako sretan, raspoložen, nasmijan, zabavan, a onaj drugi dio vas je istovremeno neprestano tužan, prazan i nedorečen.

Te dvije polovice neprestano vode borbu jedno sa drugim. Potrebno je puno napora i energije da se izborite da vas ne prevlada ona tužna vaša polovica, a ako se to desi, onda je potrebno još više napora da povratite osmjeh i vedro raspoloženje. Dio vas je sretan i zahvalan sa svime što ima i na svemu što ima.

Ali s druge strane, toliko toga vam fali, ali ne materijalnih stvari, nego onih koje novac ne može kupiti. Fali vam ljubavi, nježnosti, brige i pažnje. Fali vam razumijevanja i pokoja topla riječ.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Fali vam netko tko će znati da niste dobro i kada šutite. Fali vam netko tko će vas razumjeti. To nema cijenu i ne može se kupiti.

Stranice: 1 2