VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ljubavne zvijezde su se zaigrale i jednom zodijaku će pokloniti NESLUĆENU SREĆU!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ljubavne zvijezde su se zaigrale i jednom zodijaku će pokloniti NESLUĆENU SREĆU!

2 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Pred vama su dani kada ćete letjeti na krilima mašte. Ako ste puno maštali o nekome s kim biste željeli postati intimniji, možda će vam se želja konačno ispuniti Ako ste u vezi, onda nemate razloga za brigu. Ali ako se sve ovo temelji na željama, mogli biste biti u nevolji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ako imate srećui prvi put izaći na spoj s nekim posebnim, budite ipak malo oprezni. Možete biti vrlo brzo uvučeni u prilično intenzivnu situaciju koja se kasnije može pokazati potpuno suprotnom  nego što ste zamišljali. Rasprava također neće riješiti ništa u ovom trenutku. Dopustite da se odnos prirodno razvija, ako je moguće.

 

 

BLIZANCI

Možete se susresti sa situacijom u kojoj vam netko pokušava podvaliti neiskrene osjećaje u određenoj romantičnoj situaciji. Dakle, nemojte biti u iskušenju da forsirate bilo što. U ovom trenutku bio bi to jako loš potez za vas.  Zato samo za sada polako.

 

 

RAK

Vaš uobičajeni mirni temperament mogao bi vas danas napustiti, mogli biste osjetiti snagu vaših emocija, kao nikad do sada. Ako ste uključeni u novu vezu, samo  pažljivo kako biste izbjegli neočekivane zamke. Ako ste već u trajnoj vezi, nemojte neopravdano optuživati partnera ako nemate nikakve dokaze. Morate ostati pametni.

 

 

LAV

Neke romantične situacije danas su na dnevnom redu. Ako tražite ljubav, nemojte se previše zanositi prvom osobom koja vam nudi sve što biste mogli poželjeti. Možda postoji problem koju nećete odmah uočiti. Uživajte u upoznavanju nekog novog, ali ne dajte odmah svoje srce.

 

 

DJEVICA

Imate priliku za prekrasno romantičan vikend ako dobro odigrate i uzmete u obzir sve opcije. Postoji mogućnost upoznavanjau s nekim tko vam može dramatično promijeniti život. Ali prije nego što krenete, morate biti sigurni da su vam neke stvari jasne. Ne želite žuriti ni u kakvoj situaciji oko koje imate i najmanju sumnju.

VAGA

Vrijeme pred vama omogućit će vam  maštanje i provođenje vremena razmišljajućie o romansi koja je nekada bila, ili onoj koja bi mogla biti. Ali ako želite najbolje iskoristiti svoju trenutnu vezu, možda bi bilo korisnije razmišljati o poboljšanju one koju imate, umjesto da se nadate stvarima koje možda nikada neće biti.

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste se zatekli kako razmišljate o potencijalnom romantičnom partneru, možda ćete morati stati i poduzeti nešto umjesto toga. Energija dana možda će vas odvesti u raj, ali bilo bi bolje da saznate kakva je stvarno situacija među vama prije nego što se previše zanesete. Kada ste sigurni, onda možete maštati koliko god želite.

 

 

STRIJELAC

Bit ćete prisiljeni više puta dobro razmisliti prije nego što napravite bilo kakve poteze u vezi s vašim ljubavnim životom. Možda ste sigurni u svoje motive, ali ipak je bolje da pričekate barem još jedan dan prije nego što donesete bilo kakvu odluku. Postoji mogućnost da ne vidite željenu osobu u pravom svjetlu. Vrijeme će sve otkriti.

 

 

JARAC

Ako ste željeli provesti vrijeme uživajući u savršenom romantičnom okruženju, onda biste mogli iskoristiti priliku da ostvarite ovaj san. Priredite večeru uz svijeće u čarobnoj atmosferi u udobnosti vlastitog doma. Upotrijebite sve kako biste pokazali partneru da ste pažljivi i da volite svim srcem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Nešto vam govori da ćete dobiti priliku za romantičnu vezu, i tog osjećaja se ne možete riješiti. Međutim, prije nego što date sve od sebe u potrazi za srodnom dušom, samo si dajte malo vremena. To može ili dodatno poboljšati stvari ili vam omogućiti da vidite nešto za što ste prije bili slijepi.

 

 

RIBE

Možda ćete se naći zaneseni plimom strasti koja iznenadi i vas i vašeg partnera. Vjerojatno ćete izgubiti svoje stabilno i mirno stanje i početi koristiti svoju maštu. Sve dok ne izgubite dodir sa stvarnošću, sve će biti dobro.