PROROČICA koju odabereš, otkrit će ti PRAVU ISTINU o TEBI i TVOME ŽIVOTU

PROROČICA koju odabereš, otkrit će ti PRAVU ISTINU o TEBI i TVOME ŽIVOTU

14 lipnja, 2022 0 By Admin

DRUGA PROROČICA:

Život vaš je bio buran. Puno je borbe iza vas. Puno oluja. Puno briga i problema. Sretnih i nesretnih ljubavi. Puno razočaranja i boli. Prevara i obmana. Ali, vi ste se dobro nosili sa svime. Borac ste i savladavali ste uspješno većinu svojih prepreka. Prošlost je nešto što je iza vas.

Razmišljate o njoj, ali ne dozvolite da vam utječe na sadašnjost. Vi živite sadašnjost i razmišljate o budućnosti. Budućnost je zapravo nešto što vama stvara najveće brige, kao i sadašnjost. Dio vas je uvijek sretan, ali dio vas je uvijek nesretan. Za sreću vam ne treba puno.

Radujete se malim stvarima. Obitelj vam je najvažnija i njihova sreća. Kada vidite da su sretni i zadovoljni, tada vašoj sreći nema kraja. Ali, sa one druge strane, ponekad zavidite kada vidite kako neki drugi ljudi sretno i bezbrižno žive. Kako imaju sve, dok se vi morate za svaki trenutak sreće boriti kao lav.

Usamljeni ste. Iako imate oko sebe ljude koje volite, svejedno ste usamljeni. Ljubav vam nije donijela sve ono što se htjeli i željeli. Kada je ljubavni život u pitanju, ne ispunjava sva vaša očekivanja. To vam nedostaje i često se osjećate nezadovoljno zbog toga. Imate i strahove. Vi brojite svaki dan svoga života.

Bez obzira na sve, vi jako volite život. Na život gledate kao dar. Na svaki novi dan gledate kao dar. Nesretni ste kada se osvrnete iza sebe i kada shvatite kako život brzo prolazi. Bojite se starosti i nemoći. Bojite se usamljenosti. Puno je raznih strahova u vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najviše onih na koje apsolutno ne možete ničime utjecati. Sa nekima se dobro nosite, sa nekima ne. Ali, borac ste i sami sebe ohrabrujete. Svaka zraka Sunca, vama daje novu snagu.

Stranice: 1 2