NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 3. do 10. Novembra: Kakva luda ljubavna čarolija – narednih 7 dana će promijeniti nečiji ljubavni život iz korijena!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 3. do 10. Novembra: Kakva luda ljubavna čarolija – narednih 7 dana će promijeniti nečiji ljubavni život iz korijena!

2 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Razmišljajte brzo i djelujte trenutno ovaj tjedan jer će se događaji i posebne prilike pojaviti vrlo brzo. Nemojte dopustiti da vas strah od pogreške spriječi u ostvarivanju bitnih stvari za vas.

Dolazi vrijeme kada samo vi možete promijeniti stvari. Nemojte zaustavljati tok događaja koji su pred vama.Sve dok ostanete dovoljno uvjereni u svoju snagu,  ne možete vas ništa odvesti na krivi put.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovo je prilika da prvi puta jasno shvatite sve svoje osjećaje. Emocije iz prošlosti, istinu sadašnjeg trenutka i nade za bolju budućnost.

Iskoristite ovo vrijeme kako biste mogli procesuirati i pomno analizirati sve što ste prolazili. Posebno se to odnosi na one emocije ili događaje koje ste pokušavali kontrolirati. To je ono što životno putovanje čini tako nevjerojatnim.

 

 

BLIZANCI

Nedeljni ljubavni horoskop:  Usredotočite se na ono što vam je najvažnije ovog tjedna i ne treba vas zanimati ništa osim toga. Razmislite o tome  što vam je uistinu potrebno da složite pojedine djeliće vašeg života u jednu cjelinu. Suočite se s osjećajima koje ste izbjegavali i poradite na tome da ne negirate ono što zaista osjećate već da naučite živjeti sa tim. ,

 

 

RAK

Nemojte se bojati govoriti o onome što će vas mućiti ovog tjedna. Ponekad  vaše potrebe sklanjate u stranu kao da nisu važne. Bavite se onim što u tom trenutku treba biti na dnu vaših prioriteta. Prije ili kasnije ipak vas sve to može slomiti pa je važno da si date prostora i vremena da se brinete samo o sebi.

Osjetite sve što jeste, a zatim analizirajte što vam drugi pokušavaju reći o vašoj trenutnoj vezi ili situaciji jer iza svakog neugodnog osjećaja stoji istina koju pokušavamo izbjeći.

 

 

LAV

Koliko god željeli da drugačije pristupite ljubavi i odnosima, još nije bilo prilike da to učinite. Ali ovaj tjedan sve to se mijenja i prilika koju ćete dobiti pokazat će puno toga o vama samima. Nemojte se bojati učiniti ono što nikada niste, jer to je prilika da shvatite sebe.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan napravite dublju samorefleksiju o određenoj priči koju sami sebi ispričate i što ona može značiti za vas. Pokušajte sagledati načine kako izbaciti druge osobe da ispune vaša očekivanja.  I umjesto toga vidite kako to možete učiniti sami za sebe.

Pogotovo ako u životu imate izvrsnu romantičnu vezu, vaš partner uvijek može biti ogledalo vas samih, ali ne može raditi posao koji je samo vaš.

VAGA

Pazite da se ovaj tjedan ne vratite na ono što vas je povrijedilo, samo zato što možda imate osjećaj usamljenosti. Nedavno ste učinili puno toga kako biste se oslobodili onoga što vas je predugo sputavalo i ne dopustite da vas tjedan dana dubokih emocionalnih osjećaja natjera da se preispitujete.

Pokušajte se boriti sa svime što se pojavi i tražiti ono što bi moglo biti ukorijenjeno u strahu od kretanja naprijed. Ne možemo pretvoriti strah u istinu i ostvariti ga.

 

 

ŠKORPIJA

Čini se da je za vas toliko toga konačno dosegnulo kritičnu točku da ste se morali resetirati i obraditi sva vaša osjetila. Ali sada se čini da ste u mogućnosti spojiti više točaka što znači da biste također trebali moći pronaći smjer u kojem želite ići.

Mnogi od nedavnih osjećaja koje ste imali možda su bili neodoljivi, ali je bila potrebna hrabrost da uđete u njih i shvatite njihovo značenje. Sada si samo morate dopustiti da sve te dijelove spojite na nov način.

 

 

STRIJELAC

Ovog tjedna sagledat ćete što vas je prije sputavalo u životu i koje promjene možete napraviti da to popravite. Kad naučite lekciju, sigurno ćete napraviti korak naprijed u novom smjeru. Kada shvatite istinu, dio života koji nastojite zaboraviti će otpasti prirodno.

Ali ponekad se počnemo pitati tko ćemo biti bez tih dijelova. Ovaj tjedan dopustite sebi da zaista uživate u osobi koja ste postali jer koja je svrha cijelog posla ako ne možete uživati.

 

 

JARAC

Ovaj tjedan dobro pogledajte područja svog života za koja se čini da uopće ne napreduju. Iako uvijek možete napraviti izbor da radite više i uložite više energije, to ne znači da će ponovno početi dobar period.

Tijekom sljedećih nekoliko dana dopustite da vas vodi vaša unutarnja snaga, jer možda ni ne slutite koliko ste zapravo jaki.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

To je tjedan novih početaka zbog kojih ćete se uistinu osjećati puno bolje kada počnete uviđati značenje onoga što ste postigli. Obavezno si dajte vremena da sebi čestitate na uspjehu kojeg ste postigli, trudu koji ste uložili i istini s kojom ste se suočili o sebi.

To je razdoblje nagrade za vas, samo se pobrinite da dopustite sebi da obradite osjećaje koji se javljaju u vezi s vašom prošlošću kako biste napredujući mogli biti sigurni da više nije kao prije.

 

 

RIBE

Ostanite smireni ovaj tjedan. To je bitno za vas, jer dolazi do osjećaja koji vas mogu uznemiriti. Najbolji ste kada slušate svojie srce i kada zračite ljubavlju koji vas čini tako vrijednim za svog partnera. Iako je normalno osjećati stare strahove kada se stvari počnu mijenjati, samo zapamtite da kako bi stvari bile drugačije, morate biti drugačiji.