NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 17. do 24. juna: Kakva luda ljubavna čarolija – narednih 7 dana će promijeniti nečiji ljubavni život iz korijena!-

OVAN

Razmišljajte brzo i djelujte trenutno ovaj tjedan jer će se događaji i posebne prilike pojaviti vrlo brzo. Nemojte dopustiti da vas strah od pogreške spriječi u ostvarivanju bitnih stvari za vas.

Dolazi vrijeme kada samo vi možete promijeniti stvari. Nemojte zaustavljati tok događaja koji su pred vama.Sve dok ostanete dovoljno uvjereni u svoju snagu,  ne možete vas ništa odvesti na krivi put.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovo je prilika da prvi puta jasno shvatite sve svoje osjećaje. Emocije iz prošlosti, istinu sadašnjeg trenutka i nade za bolju budućnost.

Iskoristite ovo vrijeme kako biste mogli procesuirati i pomno analizirati sve što ste prolazili. Posebno se to odnosi na one emocije ili događaje koje ste pokušavali kontrolirati. To je ono što životno putovanje čini tako nevjerojatnim.

 

 

BLIZANCI

Usredotočite se na ono što vam je najvažnije ovog tjedna i ne treba vas zanimati ništa osim toga. Razmislite o tome  što vam je uistinu potrebno da složite pojedine djeliće vašeg života u jednu cjelinu. Suočite se s osjećajima koje ste izbjegavali i poradite na tome da ne negirate ono što zaista osjećate već da naučite živjeti sa tim. ,

 

 

RAK

Nemojte se bojati govoriti o onome što će vas mućiti ovog tjedna. Ponekad  vaše potrebe sklanjate u stranu kao da nisu važne. Bavite se onim što u tom trenutku treba biti na dnu vaših prioriteta. Prije ili kasnije ipak vas sve to može slomiti pa je važno da si date prostora i vremena da se brinete samo o sebi.

Osjetite sve što jeste, a zatim analizirajte što vam drugi pokušavaju reći o vašoj trenutnoj vezi ili situaciji jer iza svakog neugodnog osjećaja stoji istina koju pokušavamo izbjeći.

 

 

LAV

Koliko god željeli da drugačije pristupite ljubavi i odnosima, još nije bilo prilike da to učinite. Ali ovaj tjedan sve to se mijenja i prilika koju ćete dobiti pokazat će puno toga o vama samima. Nemojte se bojati učiniti ono što nikada niste, jer to je prilika da shvatite sebe.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan napravite dublju samorefleksiju o određenoj priči koju sami sebi ispričate i što ona može značiti za vas. Pokušajte sagledati načine kako izbaciti druge osobe da ispune vaša očekivanja.  I umjesto toga vidite kako to možete učiniti sami za sebe.

Pogotovo ako u životu imate izvrsnu romantičnu vezu, vaš partner uvijek može biti ogledalo vas samih, ali ne može raditi posao koji je samo vaš.

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 17. do 24. juna: Kakva luda ljubavna čarolija – narednih 7 dana će promijeniti nečiji ljubavni život iz korijena!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top