NEDELJNI HOROSKOP OD 17.06. do 24. 06.: Zvijezde donose najmanje 7 BEZBRIŽNIH i PREDIVNIH dana za OVE znakove!-

OVAN

Mnoge neriješene situacije iz prošlosti mogle bi se ponovno naći u fokusu zbivanja. Emocionalni problemi za koje ste mislili da su stvar prošlosti, vraćaju se kako bi vas podsjetili da neke stvari morate rasčistiti prvo sami sa sobom. Međutim, polovična rješenja nisu odgovor i morate pronaći pravi način, jedini za vašu budućnost, bez obzira na sve ostale.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte ne očekivati ​​čuda već preuzmite odgovornost za svoja djela. Ovo je izvrsno vrijeme da se oslobodite pritiska zbog neostvarenih ambicija zbog čega se osjećate nelagodno. Vi možete pomoći sebi da budete produktivni, zdravi i zadovoljni. Sve ostalo u vezi s odnosima sa obitelji, odnosima u ljubavnoj vezi, statusom ili profesionalnim napretkom može se staviti na čekanje na neko vrijeme.

 

BLIZANCI

Timski rad mogao bi vam puno pomoći da rješite neke probleme koji se čine kao posao za jednog čovjeka. Umjesto da gledate na one druge, pronađite način da udružite snage. Svatko ima svoje sposobnosti za pokazati, a kada ste zajedno, tada postajete nepobjedivi. Planete se spremaju pokazati vam breme s kojim ćete se morati nositi u tjednima koji slijede. Ovaj put vas očekuju iznenađenja koja trebaju biti shvaćena izuzetno ozbiljno.

 

RAK

Vaš put neće proći bez prepreka i vaše bi loše postupke moglo spriječiti pokoji pravi i ispravan potez. Budite oprezni i izbjegavajte okruženje koje će vam se na prvu činiti očaravajuće. Osjećaji ljubavi trebali bi biti prisutni u svakoj vezi, ali to ne znači da se morate žrtvovati za veze kojima nedostaje osnovna razina međusobne komunikacije.

 

LAV

Nije se lako nositi s emocijama koje vas preplavljuju, gdje su vam zadovoljstvo i ljubav oduzeti, a sreća se ne nazire. Ako niste motivirani za preokret u vašem životu, pokušajte ovaj put krenuti sporije i biti staloženi i mirni pri donošenju bitnih životnih odluka. Ako mislite da ste dovoljno dobri, mogli biste postići mnogo više nego što očekujete. Dajte sebi priliku da slijedite vaš instinkt.

 

DJEVICA

Stvari koje niste znali o određenim ljudima odvele su vas u zabludu na kojoj ste temeljili vaš međusobni odnos. Zaključci koje ste donijeli mogu biti pogrešni i mogli bi vas usmjeriti u pogrešnom smjeru. Uzmite u obzir sve aspekte pri procjeni određenih osoba, ali ipak ne očekujte savršenstvo od bilo kojeg čovjeka, uključujući i sebe. Ovo nije vrijeme da se nadmećemo sa stvarima u kojima smo bolji, već trenutak da nekome pružimo ruku pomoći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP OD 17.06. do 24. 06.: Zvijezde donose najmanje 7 BEZBRIŽNIH i PREDIVNIH dana za OVE znakove!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top