ŠKORPIJA – Sposobna da OSTVARI svaki svoj CILJ! Uvijek ZNA ŠTO ŽELI, a što NE. Rado sasluša druge, ali NAJVIŠE VJERUJE U SEBE, svoje ODLUKE i svoju INTUICIJU.

ŠKORPIJA – Sposobna da OSTVARI svaki svoj CILJ! Uvijek ZNA ŠTO ŽELI, a što NE. Rado sasluša druge, ali NAJVIŠE VJERUJE U SEBE, svoje ODLUKE i svoju INTUICIJU.

13 lipnja, 2022 0 By Admin

Sve će učiniti da se svidi toj osobi i da ga ta osoba zavoli. U pravilu, uvijek ostvari svoj naum u ljubavi, ponekad tek odustane kada uvidi da zaista nema istih osjećaja sa druge strane. To ju ne pokoleba, ali dugo tuguje kad se nesretno zaljubi. Srećom, to se ne događa često jer ove osobe se brzo uklope u društvo i uvijek su traženi. Traženi su kao partneri, jer svojom iskrenom upornošću osvajaju mnoga srca.

Takvu osobu je zaista teško ne zavoljeti. U vezi su pravi obiteljski ljudi. Uvijek vjerni i u svakom trenutku dostupni partneru bez obzira čime se trenutno bave. Partner, odnosno ljubav života, uvijek je na prvom mjestu ispred svega. Udovoljavaju svim partnerovim željama kakve god one bile. Prešli bi pješice pola svijeta ako će to donijeti sreću i zadovoljstvo u njihovoj vezi. Odlučni su u održavanju veza koja se po njima temelji na jednakosti i uvažavanju partnera. Mnogo puta potrebno je postići kompromis u vezi, a ove osobe uvijek će rađe pretrpjeti veću štetu nego li razočarati partnera.

Druženje sa prijateljima, druženje sa kolegama, na radnom mjestu ili drugdje, sve to može.

Može, ali ipak pod određenim uvjetima. Ove osobe žele se osjećati sigurno i zaštićeno uvijek kad je to moguće. Tako se mogu osjećati samo u društvu sa osobama u koje imaju puno povjerenje. Bez obzira bili to prijatelji, kolege ili poznanici, moraju imati dozu sigurnosti. Zato izbjegavaju susrete i druženja sa osobama koje smatraju lošima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jednostavno ne žele imati nikakvog posla sa takvima pa smatraju da je najbolje izbjegavati ih. Na kraju, sumirajući karakteristike ovog znaka, može se reći da je sposobnost i snalažljivost glavni adut ovoga znaka.

Stranice: 1 2