LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Jun: Danas će jedna veza iz ČISTA MIRA PUKNUTI, a jedno srce ostati SLOMLJENO!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Jun: Danas će jedna veza iz ČISTA MIRA PUKNUTI, a jedno srce ostati SLOMLJENO!-

13 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Trebat će vam puno strpljenja  sa svojim partnerom. Nemojte se upuštati u svaku raspravu jer će to poremetiti mir i sklad u vašem odnosu. Čak se i manja neslaganja i nepotrebna pitanja mogu pretvoritii u velike probleme. Tišina će danas biti zlatna. Samo se smirite i vjerujte u snagu svoje veze i ova će faza proći.

 

 

ŠKORPIJA

Dan je pogodan za drugu priliku. Danas će vam se obratiti ljudi koji se nisu ponašali dobro prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i vlastite interese. Dobar je dan za oprostiti i zaboraviti te pružiti ruku pomirenja. S druge strane, i vi biste se mogli obratiti nekome i pokušati iznova započeti.

 

 

STRIJELAC

Dan je idealan za kvalitetno provođenje vremena sa svojom obitelji. Sada se možete pobrinuti i za neke važne obiteljske obveze. Izvedite svoju djecu na igru ​​ili posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provesti vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimno druženje.

 

 

JARAC

Nježnost i briga neophodni su za odnos s partnerom upravo sada. Morate se pozabaviti sa  problemom koji mje vašem partneruj jako važan. Morate pobuditi povjerenje kako bi vam se partner odlučio povjeriti. Pripremite se za pružanje pune podrške. Uspješan prolazak kroz ovu krizu imat će dugotrajan učinak na oboje.

 

 

VODOLIJA

Ljubav i romantika danas su za vas pomalo rizični pothvati! Možda ćete naići na nekoga tko neće znati pročitati pravu poruku koju mu šaljete.  Ne smijete težiti romantičnoj vezi s tom osobom. Pokušajte prvo biti prijatelj s tom osobom i dati mu do znanja koliko vam je stalo. Dajte  priliku toj osobi i možda ćete uspjeti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano, tužno i nikako. Izlazili ste s mnogim ljudima suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga tko vam odgovara. Obitelj vrši pritisak na vas kako biste ipak pronašli nekoga s kim ćete moći. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju na pravu osobu, a do tada da vam dopustite da u potpunosti uživate u samoći!

Stranice: 1 2