LJUBAV TOKOM SEDMICE: Djevici se ostvaruje ŽELJA, Ribe će imati susret s nekim posebnim, Vodolija će biti nesretna, a OVOM znaku BIVŠI ulazi u život…

LJUBAV TOKOM SEDMICE: Djevici se ostvaruje ŽELJA, Ribe će imati susret s nekim posebnim, Vodolija će biti nesretna, a OVOM znaku BIVŠI ulazi u život…

20 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom sedmice: Iskoristite priliku koja će vam se pružiti upotrijebite nove načine kako bi ostvarili ljubav. Zvjezdana konfiguracija vas potiče da isprobate različite načine, da idete na mjesta na koja inače nikada ne idete i da pronađete neki način da ostvarite ono što želite. Navike kojima ste postali rob  može pokvariti svaki odnos, ali dijeljenje stava koji je otvoren za novo učinit će čuda za vas oboje.

 

BIK

Astralna konfiguracija stavlja vas u situaciju koja vam se ne sviđa, a to je da morate odlućiti. Sve što je bilo i sve što će biti zahtijeva određenu vrstu akcije kako biste mogli krenuti naprijed u trenutnoj vezi. Pogledajte u svoju dušu, u svoje osječaje  i vidite o čemu se zapravo radi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je dobro vrijeme da prihvatite sve pozive na zabave ili druga okupljanja koja vam se nude, a sigurno ih ima. Planetarna usklađenost ukazuje da će susreti s drugima biti vrlo interesantni za vas, a ako pronađete nekoga posebnog, tada ćete ostvariti svoje želje i ciljeve.

 

RAK

Nebeska atmosfera mogla bi izvući ono divlje u vama, jer se osjećate moćno i želite  da dobijete taj spoj. Osoba koju želite na spoju je već dugo prisutna u vašim mislima. Međutim, ako želite ostvariti svoju želju, nemojte to raditi na uobičajen način. Isprobajte nekonvencionalniju rmetodu, ali nemojte skrivati ​​svoju pravu prirodu.

 

LAV

Na vama je odluka hoćete li dati sve od sebe da impresionirate određenu osobu ili ju je najbolje ignorirati. Današnji položaj planeta otežava vam jasno sagledavanje kojim putem ići. Ako uspijete razgovarati s njim na čisto platonskoj i prijateljskoj osnovi,  to bi moglo pomoći u početku.

 

DJEVICA

Zvjezdana konfiguracija može biti savršena prilika za ostvarenje vaše posebne želje. Ako ste čekali neki znak da vaše ljubavno zanimanje osjeća prema vama isto što i vi prema njemu, onda bi to mogao biti pun pogodak. Možda ćete uskoro otkriti da se vaše nade u ljubavnu vezu ostvaruju.

VAGA

Ako se osjećate malo povučeno i odvojeno od svih, za to možete okriviti trenutni planetarni aspekt. Ne volite se osjećati vezanim za bilo što, bilo da je to neka osoba ili stvar. Stoga bi možda bilo najbolje iskoristiti prednosti kozmičke klime i malo istražiti svoje motive, nade i strahove. Budite spremni na iznenađenje. Bivši vam ponovo ulazi u život.

 

ŠKORPIJA

Nebesko ozračje ukazuje na to da zaista želite najbolje za svoj trenutni ljubavni status, da se nadate da će se ostvariti sve vaše želje, a ipak sve više proživljavate neku sumnju.  Odvojite si malo vremena za razmišljanje umjesto da se prenaglite i pogriješite. Dopustite sebi da razmislite o problemu, donijet će vam s vremenom jasnu sliku.

 

STRIJELAC

Odmorite se od bilo kakve rutine koja vas opterećuje  kako biste učinili nešto posebno s voljenom osobom. Trenutna astralna konfiguracija potiče vas da preuzmete inicijativu i odlučite kamo biste željeli ići i što ćete učiniti. Ako želite ostaviti još veći dojam, pokušajte promijeniti svoj nastup. Obucite se u stilu i modi koji je potpuno drugačiji od uobičajenog kakvog ga pružate.

 

JARAC

Možda se čini da je položaj planeta povezan s nekim problemima koje bi se mogle pojaviti u vašem odnosu sa voljenom osobom, a to će se dogoditi samo ako ste ga pokušavali prikriti bez pokušaja rješenja. Bilo bi bolje da ste priznali te probleme i da se sada s njima počeli iskreno i otvoreno baviti. Počnite i uskoro ćete se osjećati bolje u vezi svega.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovih dana biste se mogli osjećati jako osjećajno, posebno s današnjom astralnom konfiguracijom. Vaša trenutna veza možda ide dobro, a ipak se vaš um neprestano vraća na prošlu vezu. Ako želite učiniti nešto pozitivno, možda ćete morati ozbiljno razmotriti koji su vam prioriteti i krenuti prema njima.

 

RIBE

Položaj planeta pogoduje za prvi spoj s osobom koja je za vas nepoznanica jer ste je tek nedavno upoznali. No kako bi večer bila zaista potpuna, pobrinite se da date sve od sebe i prikažete se u najboljem svjetlu.  Budite vjerni sebi i nemojte davati lažna obećanja, ali morate ostaviti dojam koji će možda probuditi vatru među vama.