Kakav veličanstven kraj sedmice – ljubav će mnogim znakovima prštati na sve strane i ostvariti mnoge želje!-

Kakav veličanstven kraj sedmice – ljubav će mnogim znakovima prštati na sve strane i ostvariti mnoge želje!-

23 listopada, 2023 0 By Admin

Kakav veličanstven kraj sedmice

OVAN

Promjena je na vidiku, zbog  privlačnosti koju osjećate prema nekom posebnom tko vas je očarao čim ste ga upoznali.  Jaki osjećaji mogu isplivati ​​na površinu i zaista vas iznenaditi. Možda je bolje malo usporiti  jer ne želite prebrzo uskočiti u novu vezu pa shvatiti da je i to bila pogreška.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ako ste u vezi, pokušajte iznenaditi voljenu osobu nekom sitnicom koja će samo za vas biti posebna i prepoznatljiva. Odvojite vrijeme da iskažete svoje osjećaje bez obzira koliko puta ste to do sada učinili.  Ako tražite ljubav, možda ćete je pronaći tamo gdje to najmanje očekujete.

 

 

BLIZANCI

Vaša sposobnost da dobijete ono što želite uvijek vas je vodila kroz život.  Ako tražite  romantiku, pronaći ćete je blizu sebe. Tek tada ćete shvatiti što ste do sada propustili. Ako ste pozvani u izlazak sa osobom koja vam se sviđa, svakako idite, ne suzdržavajte se!

 

 

RAK

Drugi su otvoreniji za povezivanje sa svojim emocijama, za razliku od vas i to vas pomalo plaši.  Možda će biti puno iskrenih razgovora između vas i voljene osobe, što može biti samo dobro. Ako se povrijeđenost ili ogorčenost stvarala u vezi, rasčistite sve dileme jednom za svagda-

 

 

LAV

Dajte sve od sebe da uzmete sve što možete od života. Ako tražite ljubav, onda je to možda zato što se ne znate snaći u situaciji koja je za vas dobitna.  Nije da drugi neće doći u iskušenje da okušaju sreću, ali ćete u trenutku kada pogledate nekoga u oči znati je li to prava osoba za vas.

 

 

DJEVICA

Iako općenito volite biti u pozadini i od tamo promatrati stvari, danas ćete biti prisiljeni izaći iz ormara i uživati ​​u društvu osoba koje vam nisu tako bliske. Ako tražite ljubav, nemojte mirno sjediti i čekati da se ona pojavi, približite se ljudima na bilo koji način i dobro se zabavite. Imat ćete koristi ako budete otvoreniji.

VAGA

Ovo su sjajni dani za jednu dobru zabavu otvorenog tipa, čime ćete  proširiti svoj društveni krug. Predivan osjećaj sklada, veselja i zabave zbit će ono što će vam se jako svidjeti. Ako tražite tu posebnu osobu, razvijte svoj smisao za humor i izađite na mjesta gdje se možete opustiti i dobro nasmijati. Ovo nije vrijeme za samoću, vrijeme je za akciju.

 

 

ŠKORPIJA

U zraku će vladati osjećaj sreće i veliki potencijal za velike stvari. Ako ste do sada bili previše zatvoreni sami sa sobom, tada odlučite upoznati neke nove ljude. Ako ste se zbog teškoća u vezi osjećali loše, onda otiđite negdje gdje se možete razveseliti i nasmijati.

 

 

STRIJELAC

Uživat ćete u narednom vremenu koje će  poticati pravi osjećaj zabave i optimizma. Imat ćete priliku upoznati nekoga posebnog dok ste vani, gdje god da bili.  Nemojte ostati kod kuće, nipošto. Ako se osjećate iscrpljeno, isprobajte jogu ili meditaciju kako biste se kasnije osjećali duboko opušteno i spremni za taj spoj!

 

 

JARAC

Ne provodite svoje slobodno vrijeme sami, jer bi to bio gubitak kakav ne želite. Imat ćete želju izaći i družiti se s novim ljudima, ali i sa nekim starim prijateljima koje niste dugo vidjeli. To će vam više od svega vratiti raspoloženje i dovesti vas u stanje velikog zadovoljstva i sreće.

 

 

VODOLIJA

Ovo su sjajni dani za malu obiteljsku zabavu, jer ćete imati priliku pozvati ljude dokojih vam je stalo i koji su članovi vaše šire obitelji.Postoji mogućnost da netko dovede i nekoga koga još niste upoznali, a tko bi vam mogao uljepšati dan.  Možda ćete upoznati ne samo dobrog prijatelja, već i potencijalnog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Pronaći čete se najednom među osobama, a jedna od njih će žudjeti da konačno skine krinku sa lica i kaže vam ono što osjeća prema vama. Vi najbolje znate tko bi to mogao biti. Možda i vi imate iste misli i bojite se reći to na glas. Do kraja sedmice vi ćete donijeti svoju odluku. Hoće li ta odluka biti ono što će vas uistinu usrećiti?