DNEVNI HOROSKOP za 14. Oktobar: Danas će netko imati neočekivane financijske troškove, a netko dobitak…

DNEVNI HOROSKOP za 14. Oktobar: Danas će netko imati neočekivane financijske troškove, a netko dobitak…

13 listopada, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ćete jednoj bliskoj dati dobar savjet i on će biti prihvaćen sa velikom zahvalnošću. Danas ste vrlo raspoloženi i sve će vas činiti sretnim. Ovo je sjajno vrijeme za povezivanje s ljudima iz vaše prošlosti koje već dugo niste čuli ni vidjeli. Nazovite  prijatelja iz prošlosti i dobit ćete baš ono što vam je potrebno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Neočekivani troškovi koji vam danas slijede mogli bi vas baciti na koljena. Vjerojatno ćete kupiti nešto što vam nije potrebno i to može ozbiljno utjecati na vaš kučni budžet. Kontrolirajte svoje porive za trošenjem novca ijer ćete inače spasti na prosjački štap.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput odjeće i kozmetike. Međutim, moći ćete zaustaviti svoju potrošnju tek nakon što shvatite što vam je potrebno, a što ne. Također je vjerojatno da ćete dati skupe darove nekome koga volite i to će biti pohvalno za vas, ali se zapitajte da li je vrijeme za to.

 

 

RAK

Danas će vam biti mnogo bolje i kod kuće i na poslu ako budete smireni i staloženi unatoč problemima koji će iskrsnuti. Individualni napori mogu naići na prepreke koje se čine neobjašnjivim i teško će ih biti ukloniti. Timski rad pomoći će vam da prebrodite krizu. Suradnja sa poznatom ekipom sa posla završit će uspjehom u svakom pothvatu.

 

 

LAV

Danas ćete izgledati malo zbunjeno, pomalo i prestrašeno. Nestrpljivo čekate da izvršite važan zadatak. Poželjno je pričekati i ne voditi nikakve važne pregovore danas jer vam zvijezde to ne preporučuju. Zbunjenost će postupno nestati do kraja dana. Držite druge opcije pri ruci, ako što krene po zlu.

 

 

DJEVICA

Pripremite se za dobre vijesti, posebno u vezi s vašim domom. Mogu se pojaviti nove prilike koje dovode do promjene mjesta stanovanja. Iskoristite pozitivnu energiju kojom zračite. Ako ste razmišljali o projektu obnove ili preuređenju svog doma ili njegovog dijela, ovo je najbolje vrijeme za pokretanje projekta.

VAGA

Danas ćete biti  u središtu pozornosti. Vaša je urođena sposobnost koja drugima nedostaje, sposobnost vođe i stoga će neki biti ljubomorni na vas kao nikad prije! Kada nađete vremena, pokušajte razmisliti o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Možda ćete pronaći i rješenja za mnoge svoje probleme.

 

 

ŠKORPIJA

Danas ste drugačija osoba nego što ste bili jučer. Vi ste bolji slušatelj, iako ste uvijek bili dobar govornik. To će svima dati do znanja da više niste toliko samodopadni i da ste spremni staviti se na raspolaganje drugima. Jedna osoba koja vam se sviđa  bit će vam velika podrška.

 

STRIJELAC

Danas morate izaći iz svoje zone udobnosti, koliko god vam to teško palo. Budite svjesni da vas rutina koju provodite  zapravo može dovesti u kolotečinu. To će vam dati osjećaj da istinski živite svoj život, a ne da samo prolazite kroz bljeskove. Prvi korak se može činiti zastrašujućim, ali ako možete istupiti, ovo se može pokazati kao prekretnica u vašem životu.

 

 

JARAC

Vaša društvena narav dovela je do mnogih prijatelja, ali nisu svi pouzdani, niti su svi iskreni prema vama. Morate malo dublje istražiti prije nego što danas odlučite vjerovati ikome. Danas ste vrlo bistre glave i vjerojatno ćete napraviti  planove koji će vam pokazati istinu. Dovršite svoj nedovršeni posao danas i riješite zaostale.

 

 

VODOLIJA

Prilike vam dolaze lako, ali nemojte previše žuriti da ih sve zgrabite. Odvažite svoje mogućnosti, osjetite samopouzdanje i onda se ponašajte u skladu s tim. Također, podijelite sa svojim prijateljima sve dobro što je u vama. Ovo je vrijeme kada ćete morati otvoriti mnoga vrata. Međutim, iznenađenja neće uvijek biti ugodna. Ne prepuštajte sve sudbini. Vaši postupci će odrediti vašu sudbinu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Danas se stvari događaju brzo i morate imati sposobnost brze odluke, ali ispravne odluke. Povlačit ćete se u raznim smjerovima, ali vaša će pozitivnost postati vaša snaga koja će vas nositi. Izaći ćete s originalnim i svježim planovima koji će se dugoročno pokazati isplativima. Uključite svoje najmilije u svoj plan. Danas ćete upoznati važnu osobu.