CIGANSKI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: OVIM znacima će pogodovati ovi dani da srede svoje probleme!-

OVAN

Želite li se učiniti sretnim, odbacite sve ljude i stvari koji više nisu u vašem srcu. Lojalnost onome što vam smeta i što vas opterećuje može biti kontraproduktivna za vas. Takva vrsta lojalnosti držat će vas kao taoca vlastite svijesti.

Zapitajte se vjerujete li još uvijek u sve najbolje stvari ovoga  svijeta prije nego što zaglavite u negativnim uvjerenjima koja će vas duboko unazaditi.

 

 

BIK

Postoji nešto tajanstveno i fascinantno u svijetu koji nas okružuje i našem mjestu u tom svijetu. Ostanite svjesni sebe i svoje uloge u tom svijetu i komunicirajte sa svojim tijelom kako biste iz njega naučili ono što vaš um još nije imao priliku otkriti.

Dovoljno će biti slijediti svoje instinkte, svoju intuiciju, te dati priliku i svom srcu da se izjasni što želi.

 

 

BLIZANCI

Puno emocija koje se isprepliću i isplivavaju na površinu vašeg uma djeluju na vas u svakom pogledu.  Ostvarite kontrolu i pokušajte razumno rezonirati kako ne biste potonuli u bujicu osjećaja koji se neprekidno izmjenjuju.

Neće biti drastičnih  posljedica čak i ako ponekad dozvolite emocijama da vas ponesu. Posljedice bi mogle biti vidljive samo ako dozvolite da emocije prevladaju vaš razum i vaš intelekt.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Naporan rad koji vam nije stran donijet će  vam nove ideje o kojima niste prije razmišljali, ali morate imati otvoren um i slijediti strast koja vas inspirira iz dana u dan.

Ako ćete uspjeti prilagoditi vrijeme i ako pronađete dobar tim, mogli biste postati vođa i učiniti nešto izvanredno jer ste predodređeni za velike stvari.. Ono što vam je trenutno najpotrebnije je vjera u sebe.

 

 

LAV

Važno je da vaša ljubav bude prepoznata od onih kojima tu ljubav darujete, kao što je važno poštivati one koji vam toliko znače. Potražite ravnotežu prije nego učinite nešto nekome tko vas uopće to nije tražio.

Potencijal koji vidite u nekome je odraz vaše sposobnosti da tako nešto prepoznate. Pokažite toj osobi da može sve, samo ako to i želi.

 

 

DJEVICA

Ne želite patiti zbog drugih koji vas osuđuju i koji nemaju mjesto u vašem srcu.su Želite svima dati poštenu priliku za uspjeh, bodrite ih i nesebično im dajete sve od sebe.

Bez obzira na duboko ukorijenjene probleme koji dolaze iz generacijskih sukoba unutar vaše obitelji, vrijeme je da se zauzmete za pravdu, poštovanje i iskrenost koja mora doći iz srca.

 

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: OVIM znacima će pogodovati ovi dani da srede svoje probleme!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top