CIGANSKI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: OVIM znacima će pogodovati ovi dani da srede svoje financijske i ljubavne probleme!

CIGANSKI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: OVIM znacima će pogodovati ovi dani da srede svoje financijske i ljubavne probleme!

6 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ciganski horoskop: Postoji nešto tajanstveno i fascinantno u svijetu koji nas okružuje i našem mjestu u tom svijetu. Ostanite svjesni sebe i svoje uloge u tom svijetu i komunicirajte sa svojim tijelom kako biste iz njega naučili ono što vaš um još nije imao priliku otkriti.

Dovoljno će biti slijediti svoje instinkte, svoju intuiciju, te dati priliku i svom srcu da se izjasni što želi.

 

 

BIK

Ciganski horoskop: Puno emocija koje se isprepliću i isplivavaju na površinu vašeg uma djeluju na vas u svakom pogledu.  Ostvarite kontrolu i pokušajte razumno rezonirati kako ne biste potonuli u bujicu osjećaja koji se neprekidno izmjenjuju.

Neće biti drastičnih  posljedica čak i ako ponekad dozvolite emocijama da vas ponesu. Posljedice bi mogle biti vidljive samo ako dozvolite da emocije prevladaju vaš razum i vaš intelekt.

 

 

BLIZANCI

Ciganski horoskop: Naporan rad koji vam nije stran donijet će  vam nove ideje o kojima niste prije razmišljali, ali morate imati otvoren um i slijediti strast koja vas inspirira iz dana u dan.

Ako ćete uspjeti prilagoditi vrijeme i ako pronađete dobar tim, mogli biste postati vođa i učiniti nešto izvanredno jer ste predodređeni za velike stvari.. Ono što vam je trenutno najpotrebnije je vjera u sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ciganski horoskop: Važno je da vaša ljubav bude prepoznata od onih kojima tu ljubav darujete, kao što je važno poštivati one koji vam toliko znače. Potražite ravnotežu prije nego učinite nešto nekome tko vas uopće to nije tražio.

Potencijal koji vidite u nekome je odraz vaše sposobnosti da tako nešto prepoznate. Pokažite toj osobi da može sve, samo ako to i želi.

 

 

LAV

Ne želite patiti zbog drugih koji vas osuđuju i koji nemaju mjesto u vašem srcu.su Želite svima dati poštenu priliku za uspjeh, bodrite ih i nesebično im dajete sve od sebe.

Bez obzira na duboko ukorijenjene probleme koji dolaze iz generacijskih sukoba unutar vaše obitelji, vrijeme je da se zauzmete za pravdu, poštovanje i iskrenost koja mora doći iz srca.

 

 

DJEVICA

Radite na promjenama koje se čine lakim za vas, ali one su korijenite promjene koje će učiniti vašu budućnost drugačijom.

Da li drugačije znači i bolje, takav zaključak će biti vidljiv nakon dugo vremena. Budite nježni prema sebi dok se mijenjate, ne radite pritisak jer će posljedice biti loše.

VAGA

Okružuje vas dovoljno prijatelja, ljudi koji razmišljaju jednako, i vaše mjesto u takvom društvu bit će uvijek vrlo visoko. Možda vam netko kome vjerujete ponudi rješenje za velik problem i trebali biste tako nešto razmotriti.

Očekivanja koja imate prema nekim osobama mogla bi predstavljati prijetnju vašem poimanju sustava vrijednosti ako degradirate ono što osjećate. Ne treba raditi kompromise.

 

ŠKORPIJA

Još uvijek možete osjetiti posljedice događaja koji je na vas izvršio partner ili voljena osoba. Niste raspoloženi za bilo kakav oblik uvjetovanja i čini se pravi trenutak da se izborite za slobodu i uzmete ono što vam pripada.

Budućnost ne vidite tako obećavajućom kao što je nekada izgledala. Neki problemi će se morati riješiti prije nego što nastavite.

 

 

STRIJELAC

Stvari koje je trebalo sakriti su isplivale na površinu.   Teško je razmišljati o bilo čemu osim o prošlosti. Sada ste svjesni problema za koje niste imali vremena da ga riješite na vrijeme, a bio je velik dio cijelog vašeg života.

Morate ostaviti vremena da se vaš um prilagodi na nove okolnosti dok ne budete spremni prijeći u novu fazu života.

 

 

JARAC

Što je vaša ljubav veća, to su veće i potrebe koje dolaze s njom. Ne možete uložiti samo dio svoje energije u određene probleme kada zahtijevaju mnogo više. I vrijeme je da prepoznate nedostatke onoga što vas tako silno goni naprijed, bez obzira na sve oko vas.

Razgovori s drugima mogu pomoći ako su iskreni, a vi ste prvi koji morate pokazati svoju iskrenost. Neke stvari se neće riješiti u trenu. Ali jedan mali pomak u budućnosti mogao bi s vremenom dovesti do važnih rješenja.

 

 

VODOLIJA

Prihvaćanje onoga što jest je ključ rješenja za nastavak života. Iako je neke gubitke teško nadoknaditii, postoje nove razine koje možete iskusiti dok odmičete od starih i prošlih vremena.

Olakšajte sebi stvari. Učinite što je potrebno da biste živjeli u jednostavnijoj stvarnosti. Svemir će vas podržati čim shvatite da iz svoje kože ne možete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Želite li se učiniti sretnim, odbacite sve ljude i stvari koji više nisu u vašem srcu. Lojalnost onome što vam smeta i što vas opterećuje može biti kontraproduktivna za vas. Takva vrsta lojalnosti držat će vas kao taoca vlastite svijesti.

Zapitajte se vjerujete li još uvijek u sve najbolje stvari ovoga  svijeta prije nego što zaglavite u negativnim uvjerenjima koja će vas duboko unazaditi.