Nekome će se svidjeti mogućnost da ZAPOČNE VEZU sa osobom sa kojom je za sada BLISKI PRIJATELJ!

Nekome će se svidjeti mogućnost da ZAPOČNE VEZU sa osobom sa kojom je za sada BLISKI PRIJATELJ!

29 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav vas tjera na  razmišljanje o nekim novim opcijama jer su se stvari promijenile. Život nas tjera na stalne promjene, ništa nije vječno i ništa ne ostaje isto. Isto tako je ljubav ono što ponekad nije konstanta, već je podložna promjenama koje su često bolne. Odvojite vrijeme da razmislite o svemu što tišti vaš ljubavni život i pokušajte donijeti razumne odluke, ali odluke koje će biti u skladu sa vašim srcem.

 

 

BIK

Ako tražite drugačiju vrstu romantike od one koju trenutno imate, onda bi možda bilo dobro da se pridružite ljudima koji gledaju poput vas. To će osigurati da sebi privučete prijatelje sličnog uma sa kojima ćete moći ostvariti svoje ciljeve i s kojima ćete o tome moći i razgovarati.

 

BLIZANCI

Prošlost ostavite  iza sebe i hrabro krenite dalje u novu i blistaviju budućnost. To je sjajna prilika da krenete u novi smjer i odlučite što biste željeli raditi sa svojim životom. Imate puno vremena ispred sebe da shvatite što želite i da krenete u tom smjeru. Kada naumite, ništa vas neće spriječiti da svoj naum i ostvarite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete biti u iskušenju da promijenite neke stvari što vam smetaju, a znate da ćete tako povrijediti neke ljude. Ipak, vi biste trebali biti sebi najvažniji, a drugi bi se trebali prilagoditi ili ne biti u vašem društvu. Imate puno pravo živjeti na svoj način i neka vam ništa ne stoji na putu da to svoje pravo i ostvarite.

 

 

LAV

Osjećat ćete želju da tražite ljubavnu vezu zasnovanu na uzajamnom poštovanju, jer do sada to nije bio slučaj. Umorni ste od odabira neprikladnih partnera i sada tražite nekoga kome ćete dati svoje srce, ali i tko će isto učiniti prema vama.  Krećući se među nekim novim ljudima, dobit ćete ono što uistinu želite.

 

 

DJEVICA

Osjećaji su vam podijeljeni zbog stvari koje su se dešavale u prošlosti.  Ljudi koje sretnete za vas predstavljaju prije svega razlog za oprez, jer vas još bole neugodna iskustva koja ste imali s ljudima.Ako se nadate da ćete upoznati neku posebnu osobu, osobu koja vas neće povrijediti, pokušajte, nemate što izgubiti.

VAGA

Vaš ljubavni život mogao bi krenuti novim i vrlo drugačijim putem naprijed, a to je ono čemu se iskreno nadate. Sve su to dobre vijesti za vas, iako se brinete kako će to utjecati na vaš trenutni ljubavni odnos. Otresite se tog neželjenog pogleda na svijet i dopustite da se dogodi čudo. Zatim napravite prvi korak naprijed, dalje će sve ići samo od sebe.

 

 

ŠKORPIJA

Saznali ste neke nove stvari o vašoj trenutnoj vezi. To bi vas moglo dovesti do spoznaje da ima daleko više potencijala nego što ste prvo pomislili. Sada je vrijeme da se usredotočite na sve što je dobro i pozitivno u vezi s tim, tako da počnete graditi budućnost s osobom koju toliko volite.

 

 

STRIJELAC

Osjećaji su kod vas jako moćni. Oni su optimistični i pozitivno usmjereni prema stvaranju bolje budućnosti za vas i vašu obitelj. Možda ćete morati ponekad i malo drugačije razmišljati i prestati gledati na trenutni problem u vezi kao na prepreku. Umjesto toga, pokušajte to vidjeti kao priliku da ostvarite skladnu vezu. Morate imati više vjere u svoje sposobnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Naredni dani sa sobom nose mogućnost nečeg novog u vašem poslovnom životu. Možda ste potrošili dosta vremena na nešto što i ne ide najbolje i sada biste željeli da se situacija promijeni. Međutim, ne želite se zadovoljiti s manjim, želite najbolje za sebe. Imate dovoljno volje i želje da ostvarite ono što želite i nemojte se nikada ustručavati da tako nešto i napravite.

 

 

VODOLIJA

Skloni ste živjeti u svojoj rutini, a to često može biti problem kada želite ići dalje i učiniti nešto drugačije. Razmotrite neke nove ideje kako biste iskoristili svoj potencijal. Umjesto da odbacite  plodne ideje o novom životu, zašto ne biste proveli neko vrijeme razmišljajući o tome kako bi to funkcioniralo i kako biste se vi snašli u tome.

 

 

RIBE

Vjerojatno ćete osjetiti želju da shvatite samog sebe i da istražujete svoje osjećaje. Navikli ste se na sebe kakvi ste i kako se ponašate i djelujete, pa će možda biti problem da pokušate nešto novo. Međutim, ako malo proširite svoje horizonte  i počnete razmišljati na drugačiji način, onda bi vam se život mogao promijeniti i ići u sasvim novom, boljem smjeru.