Nekome će se svidjeti mogućnost da ZAPOČNE VEZU sa osobom sa kojom je za sada BLISKI PRIJATELJ!-

OVAN

Vjerojatno ćete osjetiti želju da shvatite samog sebe i da istražujete svoje osjećaje. Navikli ste se na sebe kakvi ste i kako se ponašate i djelujete, pa će možda biti problem da pokušate nešto novo. Međutim, ako malo proširite svoje horizonte  i počnete razmišljati na drugačiji način, onda bi vam se život mogao promijeniti i ići u sasvim novom, boljem smjeru.

 

 

BIK

Ljubav vas tjera na  razmišljanje o nekim novim opcijama jer su se stvari promijenile. Život nas tjera na stalne promjene, ništa nije vječno i ništa ne ostaje isto. Isto tako je ljubav ono što ponekad nije konstanta, već je podložna promjenama koje su često bolne. Odvojite vrijeme da razmislite o svemu što tišti vaš ljubavni život i pokušajte donijeti razumne odluke, ali odluke koje će biti u skladu sa vašim srcem.

 

BLIZANCI

Ako tražite drugačiju vrstu romantike od one koju trenutno imate, onda bi možda bilo dobro da se pridružite ljudima koji gledaju poput vas. To će osigurati da sebi privučete prijatelje sličnog uma sa kojima ćete moći ostvariti svoje ciljeve i s kojima ćete o tome moći i razgovarati.

 

 

RAK

Prošlost ostavite  iza sebe i hrabro krenite dalje u novu i blistaviju budućnost. To je sjajna prilika da krenete u novi smjer i odlučite što biste željeli raditi sa svojim životom. Imate puno vremena ispred sebe da shvatite što želite i da krenete u tom smjeru. Kada naumite, ništa vas neće spriječiti da svoj naum i ostvarite.

 

 

LAV

Možda ćete biti u iskušenju da promijenite neke stvari što vam smetaju, a znate da ćete tako povrijediti neke ljude. Ipak, vi biste trebali biti sebi najvažniji, a drugi bi se trebali prilagoditi ili ne biti u vašem društvu. Imate puno pravo živjeti na svoj način i neka vam ništa ne stoji na putu da to svoje pravo i ostvarite.

 

 

DJEVICA

Osjećat ćete želju da tražite ljubavnu vezu zasnovanu na uzajamnom poštovanju, jer do sada to nije bio slučaj. Umorni ste od odabira neprikladnih partnera i sada tražite nekoga kome ćete dati svoje srce, ali i tko će isto učiniti prema vama.  Krećući se među nekim novim ljudima, dobit ćete ono što uistinu želite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome će se svidjeti mogućnost da ZAPOČNE VEZU sa osobom sa kojom je za sada BLISKI PRIJATELJ!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top