IZABERI LEPTIRA i SAZNAT ćeš gdje te život vodi DO KRAJA GODINE! – Jedan je znak velikih PROMJENA i RAZOČARANJA!

IZABERI LEPTIRA i SAZNAT ćeš gdje te život vodi DO KRAJA GODINE! – Jedan je znak velikih PROMJENA i RAZOČARANJA!

4 studenoga, 2023 0 By Admin

Tri prekrasna leptira i tri životne sudbine. Ako ste tu onda vas zanima što vam to sudbina sprema u budućnosti. Da bi to saznali morate izabrati samo jednog leptira, a potom ćete saznati o svojoj budućnosti. Do pazite i dobro birajte, jer se iza jednog leptira kriju velike promjene i velika razočaranja…

PRVI LEPTIR:

Ako je vaš odabir prvi leptir: Puno očekivanja imate od narednog period, neka od vaših očekivanja će se ispuniti, neka neće… Ali, ono što će najviše obilježiti vrijeme koje dolazi je upravo jedno veliko razočaranje. Naravno da to nije nešto što očekujete i želite, ali to nećete moći izbjeći.

Samim time bit će još teže za podnijeti zato što će vas razočarati vrlo bliska osoba ili čak član obitelji. Osoba kojoj bezgranično i beskrajno vjerujete, izdat će vas na najgori način, razočarati i uništiti odnos između vas. Da, bit će vam teško i nećete moći shvatiti zašto se baš vama to dešava i čime ste to zaslužili.

Nažalost, vaše iskreno srce ponekad previše vjeruje i polazi od sebe kako su svi iskreni, dobri i pošteni, a često to nije slučaj. Lako je kada nam neku nepravdu nanesu nebitne osobe, ali kada nam bliske osobe zadaju takav udarac, onda je to bolno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi nećete moći prijeći preko toga i više nećete željeti imati ništa sa tom osobom. Ta osoba će se pokušati opravdati, ali tako providno da će vam biti jasno da laže i da nije iskrena.

 

DRUGI LEPTIR:

Ako je vaš izbor ovaj leptir: Vama će se u bliskoj budućnosti desiti jedna jako bitna stvar koja će imati jako veliki utjecaj na vaš daljni život. Niste od onih koji vjeruju u ljubav na prvi pogled, možda zato jer tako nešto niste do sada doživjeli… Vi ste onaj tip realne osobe koja vjeruje samo u ono što vidi, čuje i osjeti.

Upravo će se vama desiti ljubav na prvi pogled i promijeniti vaš način razmišljanja o tome. Vaš život postat će sretniji, kvalitetniji i imat ćete više volje za sve, pa samim time i za sam život.

Možda ste pomislili kako vas je sudbina zaboravila, ali nije. Samo joj je trebalo više vremena da pronađe pravu osobu za vas koja će vas usrećiti onako kako zaslužujete.

 

TREĆI LEPTIR:

Ako je vaš izbor ovaj leptir: Odabir ovog leptira vam donosi velike poslovne izazove. Baš kad ćete pomisliti kako se ništa ne dešava, život će vam servirati poslovne izazove. Postoji mogućnost da pokrenete svoj vlastiti posao, ali nećete imati dovljno novca. Vaša bliska osoba, prijatelj/član obitelji će vam ponuditi financijsku pomoć koju vi nećete rado prihvatiti.

Međutim, ako ste sigurni u svoje poslovanje, nema potrebe da ne prihvatite pomoć, jer sasvim sigurno ćete vratiti pošteno i na vrijeme. Ta osoba će vam maksimalno pomoći i to ne samo financijski. U toj osobi imat ćete i podršku, kao i pametne savjete kojima će vam dosta pomoći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Da stvar bude kompliciranija, oš jedan izazov za vas je kada dobijete poslovnu ponudu u vrsti zanimanja kakva vam najviše odgovara i na dosta visokoj poziciji gdje bi vam i primanja bila dosta visoka. Prije bilo kakve odluke, dobro razmislite i odlučite što je najbolje za vas.