IZABERI LEPTIRA i SAZNAT ćeš gdje te život vodi DO KRAJA GODINE! – Jedan je znak velikih PROMJENA i RAZOČARANJA!

leptir

Tri prekrasna leptira i tri životne sudbine. Ako ste tu onda vas zanima što vam to sudbina sprema u budućnosti. Da bi to saznali morate izabrati samo jednog leptira, a potom ćete saznati o svojoj budućnosti. Do pazite i dobro birajte, jer se iza jednog leptira kriju velike promjene i velika razočaranja…

PRVI LEPTIR:

Ako je vaš odabir prvi leptir: Puno očekivanja imate od narednog period, neka od vaših očekivanja će se ispuniti, neka neće… Ali, ono što će najviše obilježiti vrijeme koje dolazi je upravo jedno veliko razočaranje. Naravno da to nije nešto što očekujete i želite, ali to nećete moći izbjeći.

Samim time bit će još teže za podnijeti zato što će vas razočarati vrlo bliska osoba ili čak član obitelji. Osoba kojoj bezgranično i beskrajno vjerujete, izdat će vas na najgori način, razočarati i uništiti odnos između vas. Da, bit će vam teško i nećete moći shvatiti zašto se baš vama to dešava i čime ste to zaslužili.

Nažalost, vaše iskreno srce ponekad previše vjeruje i polazi od sebe kako su svi iskreni, dobri i pošteni, a često to nije slučaj. Lako je kada nam neku nepravdu nanesu nebitne osobe, ali kada nam bliske osobe zadaju takav udarac, onda je to bolno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi nećete moći prijeći preko toga i više nećete željeti imati ništa sa tom osobom. Ta osoba će se pokušati opravdati, ali tako providno da će vam biti jasno da laže i da nije iskrena.

 

Nastavak na idućoj stranici…

IZABERI LEPTIRA i SAZNAT ćeš gdje te život vodi DO KRAJA GODINE! – Jedan je znak velikih PROMJENA i RAZOČARANJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top