HOROSKOP RASTANKA! Završava ljubavna priča OVA 2 Astro para. Njima jednostavno NIJE SUĐENO!

HOROSKOP RASTANKA! Završava ljubavna priča OVA 2 Astro para. Njima jednostavno NIJE SUĐENO!

28 veljače, 2023 0 By Admin

Svaka ljubavna veza ima uspone i padove. No ponekad je zaista nemoguće nastaviti ljubavni odnos. Čak i onda kada se dvije osobe usprkos svim problemima jako vole. Položaj planeta i utjecaj zvijezda, prognozira da će mnoge ljubavne priče završiti između dva zodijaka…

 

Prvi od njih je:

STRIJELAC

Vaša ljubavna veza, kako stvari trenutno stoje, nema svijetlu budućnost. Duže vrijeme vas prate usponi i padovi, ali nikako da se situacija stabilizira, a kako zvijezde kažu, ni neće. Trudili ste se i radili na tome da pokušate spasiti vezu. Vjerovali da je moguće.

Međutim, dešavanja koja će vam usljediti, razbit će vam svaku nadu i vjeru da vaša veza ima zajedničku budućnost. I u narednom periodu pratit će vas samo problemi na ljubavnom planu. Neke ćete uspješno riješiti, neke nećete. Ali, ono što će nakon toga usljediti, potpuno će vas razočarati i rastužiti i jednostavno, dići ćete ruke od vaše zajedničke budućnosti. Vaš partner napravit će nešto preko čega vi nećete nikako moći prijeći.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Ne samo što nećete moći prijeći, nego nećete shvatiti takve postupke bez koliko se trudili. Kao šlag na sve to, saznat ćete neke stvari o partneru što niste znali. Tajna koju je uspješno čuvao. Kroz naredni period, prekinut ćete vaš ljubavni odnos.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2