Dok će netko ZAPOČETI NOVU VEZU, netko DRUGI će RASKINUTI i zbog toga PATITI!-

Ovan

Ne volite biti ovisni o drugim ljudima jer su vam učinili nešto, pomogli ili darovali. Smatrate da to trebate poštivati, ali time ne postajete njihovo vlasništvo.

Netko u vašoj blizini može pokazati svoju pravu narav koja vam se neće nimalo dopasti. To bi vas moglo navesti na razmišljanje da više ne želite ničiju pomoć.

To vas također može dovesti do toga da se naučite pozicionirati u vezi s nekim drugim, posebno u području financija.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

Vrijeme je za turbulentnije događaje u vašoj ljubavnoj vezi, jer ovako više ne ide. Možda će doći do prekida, ali neke stvari trebate riješiti sad ili nikad.

Ovo također može biti vrijeme da sami shvatite puno toga o sebi i da u tom smjeru nastavite, sami ili sa partnerom. Pokažite snagu i izborite se za svoje mjesto koje vam pripada.

 

 

Blizanci

Svaka veza mora imati neka pravila i neke granice i možda na svoju ljubav gledate na način na koji prije niste.

Niste do sada bili previše zabrinuti zbog toga što vam voljena osoba prelazi granice i možda čak ulazi u područja vašeg života koja su samo vaša.  Možda dolazi vrijeme da se to promijeni jer ćete poželjeti imati svoj prostor samo za sebe bez obzira koliko voljeli svog partnera.

 

 

Rak

Pronalazak onoga što želite raditi i u čemu uživate u svom osobnom životu vrlo vam je važno sada, a ponekad se nedostatak osobne sreće odražava na vaše odnose s drugima.

Dakle, ako vasi ne zadovoljava vaš romantični život, možda je pravo vrijeme da počnete sa preispitivanjem samoga sebe.

 

 

Lav

Kada o nekome znate gotovo sve, tada takav odnos može postati napet. Ponekad je potrebno malo se i distancirati i dopustiti prostor toj osobi, a sve u cilju dobrih odnosa u budućnosti.

Možda ćete se u bliskoj budućnosti moći vratiti u stanje međusobnog sklada, ali samo ako postupite ispravno i pustite tu osobu da ima svoj privatni prostor.

 

 

Djevica

Ponekad ono što govorite i način na koji to govorite s partnerom može odražavati vaše stanje uma u vezi s stvarima kojih niste ni svjesni. Pokušajte se staviti u poziciju partnera pa vidite da li bi vama odgpvaralo takvo ophođenje.

Partneru morate željeti ono što želite i sebi, pa pokušajte drugačiji pristup.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Dok će netko ZAPOČETI NOVU VEZU, netko DRUGI će RASKINUTI i zbog toga PATITI!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top