DNEVNI HOROSKOP za 13. Oktobar: Krajnje je vrijeme da jedan znak povede više računa o svome zdravlju!-

DNEVNI HOROSKOP za 13. Oktobar: Krajnje je vrijeme da jedan znak povede više računa o svome zdravlju!-

12 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Zamislite barem na jedan dan da ne morate donositi nikakve odluke ili izbore i jednostavno se pustite da vas snovi vode. Uzmite si odmor od svakodnevnih obaveza, trčanja i poslova. Možda se dogodi čudo pa pretovrite neke snove u stvarnost.

 

BIK

Možda ćete se osjećati loše i osjećati kao da se raspadate, da gubite društveni položaj, da vam se obitelj raspada… Možda ćete poželjeti unijeti neke promjene u svoj život. Međutim, vjerojatno nije kao što osjećate, već činjenica i spoznaja da se vaša obitelj mijenja, kao i vaš cjelokupan život. Sve će se stabilizirati na višoj razini prije nego mislite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nije isključeno da ćete se danas naći u situaciji u kojoj nećete odmah znati kako da reagirate. Moguć je sukob sa jednom osobom gdje bi se stvari mogle prilično zakuhati i gdje bi mogla postojati velika napetost. Ali, neka vam to ne izazove preveliki stres, jer uvijek nas život iznenaditi nečim neočekivanim što nam oteža dan.

 

RAK

Pred vama je pozitivan dan, a ono što vam iz svakodnevnog života stvara stres i probleme bit će potisnuto u drugi plan i nakratko ćete zaboraviti na to. Postoji mogućnost susreta, no ne bilo kakvog. Postoji mogućnost emocionalnog susreta koji bi u vama mogao potaknuti dodatan izvor žara. Bit ćete nabijeni optimizmom, a sve to će vam dati novi poticaj.

 

LAV

Hitno morate pronaći vrijeme za opuštanje, odmor i vrijeme koje ćete posvetiti sami sebi i svemu ono što vas opušta i što vam stvara zadovoljstvo. Često zanemarujete svoje tijelo i svoje zdravlje, a to, kao što i sami znate, nije nikako dobro. Morate sebi biti bitnije nego što jeste i ponekad i sebe staviti u prvi plan. Ne moraju vam uvijek svi drugi biti važniji od vas samih.

 

DJEVICA

Razmišljate li ikada da možda posjedujete neki talent za koji ni ne znate da imate. Danas ćete biti u preispitivanju sebe i tome što bi zapravo mogli napraviti, iako sada u ovom trenutku smatrate da ne možete. Na neki način spoznat ćete da nije nužno da se sve mora naučiti, već da se neke stvari razvijaju, odnosno otkrivaju. Ako ne probate svoja krila, nećete moći ni letjeti, a možda baš sada se penjete na krilima talenta. Uživajte u svome letu.

VAGA

Imajte na umu da se mora odžavati ravnoteža izneđu pokazivanja emocija nekome do koga vam je stalo tako što ćete ga uzeti pod svoje, ali mu svakako morate dopustiti slobodu da bude svoj. Zapamtite da što više pokušavate namaknuti svoje principe da je veća vjerojatnost da će vam ta osoba htjeti prirodno izmaknuti. Danas ćete biti osjetiljiviji nego inače, stoga budite oprezni.

 

ŠKORPIJA

Zaista ne mora uvijek biti po vašem, zar ne!? Možda ćete danas biti nadglasani i možda nećete moći provesti svoje želje. Možda zajedno sa obitelji pokušavate donijeti neku odluku o nečemu ili možda planirate godišnji odmor, putovanje ili slično. Možda biste vi htjeli jedno, a vaša obitelj, ljubavni partner, pa možda čak i djeca žele nešto drugo. Dogovorite se i nemojte se bojati popustiti. Sigurno ćete se dobro zabraviti kakva god odluka bila.

 

STRIJELAC

Danas pokušajte stvari ne shvaćati previše ozbiljno. Može vladati velika napetost sa svime sa čime ćete se danas susretati. Možda će netko od vas zahtjevati disciplinu i stabilnost, dok će netko drugi očekivati da se pridružite zabavi i provodu. Možda se nađete u neizlaznoj situaciji, a najgore što ni vi ni drugi neće biti spremni na kompromis. Ipak, pokušajte.

 

JARAC

Danas ćete poželjeti unijeti neke promjene u svoj život. Možda poželite promijeniti društvo i prijatelje, ali ipak ne biste trebali zauvijek se odreći nekih osoba nego jednostavno nastavite i dalje kao do sada. Ipak, pokušajte stvoriti novi krug poznanstva u nekom drugom okruženu. Promijenite kafić u koji najradije idete na kavu ili knjižaru. Potrebna vam je nova avantura sa novim zanimljivim ljudima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Današnji dan donosi dozu stresa i dilema u vaš život. Osjećat ćete se nemoćno neznajući kako bi bilo najbolje da postupite. Jedan dio vas će vas ohrabrivati da se opustite i pokažete hrabrost i idete prema svome cilju, dok će vas drugi dio vas sputavati i spriječavati, kao i nabijati vam osjećaj dužnosti i doze ograničenja. Razmislite i smislite svoj jedinstveni plan napada.

 

RIBE

Danas se udaljite od svega i svih što vam stvara stres, a posebno se udaljite od osoba koja su vidno nervozne i agresivne, jer planeti bi mogli učiniti ljude pomalo nervoznima. Bez obzira o kome se radi. Možda namrgođeni susjed ili član obitelji. Okružite se pozitivnom i dobrom energijom. Izađite na omiljeno mjesto, park, razgovarajte sa nasmijanim osobama ili na večer odite na koncert.