LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Jun: Sumnja u vjernost i ljubav, razdirat će srce jednog znaka!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Jun: Sumnja u vjernost i ljubav, razdirat će srce jednog znaka!-

11 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Želite savršenstvo, ali ono u kojemu vi nećete morati puno sudjelovati i puno dati od sebe. Najviše očekujete od partnera. Jednakost mora postojati. Ako nešto zahtjevamo od partnera, onda moramo biti spremi i sami to isto dati.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Jedna osoba vam iskazuje ljubav ali na duhovit način, pa zbog toga niste situaciju shvaćali ozbiljno. Međutim, ta osoba će vam danas progovoriti o svojim osjećajima u jednom ozbiljnom tonu i to će vas potpuno ostaviti bez teksta. Ukoliko ne želite ili ne možete ostvariti vezu sa tom osobom, riješite to odmah prije nego pružite lažnu nadu.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Zadnjih nekoliko dana ništa vam ne polazi od ruke. Sve što pokušate napraviti, ne ide. Svaki plan se zakomplicira i propadne. Zbrka u glavi. Emocije divljaju. Nerazumijevanje i neslaganje u vezi. Predahnite! Uzmite jedan dan samo za sebe i odmorite se od svega.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Svaki problem je riješiv ako ima volje i ako ima ljubavi. Vaš partner još uvijek ima razumijevana i tolerancije što ste ga zapostavili i što ga ignorirate. Odbacite ponos i izvedite vezu na pravi put.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Gotovo je sigurno da u vama sve vrišti od raznih emocija. U periodu ste kada ste prema svemu sumnjičavi. Sumnjate i u ljubav partnera. Što se toga tiče, ne morate sumnjati. Partner vas iskreno voli, možda to ne pokazuje dovoljno dobro ili vi očekujete previše.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Često ne znate sakriti vaše loše raspoloženje. Ako ste u vezi, vrlo vjerojatno je da ćete danas imati verbalni sukob. Vaše loše raspoloženje bit će vidljivo i izvan doma. Tako isprovocirani mogli biste se i prema drugim ljudima odnositi neprimjereno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

S ljubavnom situacijom niste zadovoljni, ali ni ne radite previše po tom pitanju da ju učinite boljom. Nekim posve sekundarnim osobama dajete svoje vrijeme i pažnju, a za partnera često imate izgovore. Razmislite što je ono što zapravo želite.

Stranice: 1 2