LJUBAV od 13. do 19. Juna: Poziv bivše ljubavi OVOM znaku mijenja sve iz korijena, a nekome stiže fatalni susret i osoba kakvu čeka cijeli život!-

OVAN

Teško je kontrolirati način i brzinu kojom se naš život oko nas događa. Ono što možemo je samo izabrati da li ćemo ga kao takvog prihvatiti ili ne. U narednom tjednu shvatite da što se više trudite kontrolirati sve oko sebe, život postaje sve teži.

Iako se stvari možda neće dogoditi kako i kada želite, vaš je posao odgovoriti na bilo koju stvarnost koja se predstavlja. To se najviše može manifestirati u onim odnosima za koje osjećate da se mijenjaju. Ne shvaćajte ništa tragično, jer ponekad je i kraj jedan posve novi početak.

 

BIK

U životu je bitno da čovjek pronađe sam sebe i da shvati gdje mu je zapravo mjesto. Vaš  ljubavni život će ovog tjedna tražiti od vas da donesete možda neke bitne odluke. Imajte na umu da čak i ako dosta toga rješite što vam stvara problem da stvari neće ići onako kako ste si zamislili i po planu. Nećete požaliti ako ćete vjerovati u sebe i u sve ono za što ste se zalagali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ove sedmice počet ćete shvaćati zapravo kroz kolike ste ljubavne probleme prošli. Možda vaše ljubavne veze u prošlosti nisu bile savršene, ali činjenica je da nitko nije savršen. Mnogo toga ovisi i o nama samima i o našim postupcima. Ne gurajte probleme pod tepih i ne okrećete glavu od istine koja nije ugodna. Radite na tome da budete iskreniji prema sebi i da u budućnosti učinite sve bolje. Možda tada dođe do boljeg početka na koji čekate.

 

RAK

U ljubavi uvijek dajete sve od sebe i često kada volite zaboravite na sebe i ono što vaše srce želi i treba. Vrijeme je da se vratite sebi i da shvatite da ako je kvalitetna veza, kao i vaša voljena osoba da od vas neće tražiti da sebe stavite na posljednje mjesto. Upravo vaša voljena i voli kod vas sve ono što zapravo jeste. Ne ustručavajte se pitati voljenu osobu što mu zapravo treba. To bi mogao biti jedan posve bolji i ljepši novi početak i puno vjere da je u ljubavi sve moguće.

LAV

Ove sedmice bi bilo dobro i poželjno da sve uložite u sebe i da vjerujete u sve u tom procesu. Morate se ozbiljno pozabaviti ljubavnom situacijom čak i ako na sve to ne gledate previše ozbiljno. Poslušajte svoj unutarnji glas i pokušajte shvatiti kakvu vam poruku šalje. Bojite se ranjivosti i posve se predati voljenoj osobi, ali strah vam u svemu tome neće pomoći.

 

DJEVICA

Kada nas netko voli i kada želi biti dio našeg života, mi to osjećamo. Možda u životu niste imali prilika koliko zapravo zaslužujete. Ponekad nije sve onako kako želimo i onako kako smo zamislili da treba biti. Ljubav nikada nije savršena. Ponekad moramo jasno vidjeti situaciju, posebnu onu kada nekome nije suđeno da bude dio našeg života i u našem životu i napraviti mjesto onome tko to zaista želi biti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV od 13. do 19. Juna: Poziv bivše ljubavi OVOM znaku mijenja sve iz korijena, a nekome stiže fatalni susret i osoba kakvu čeka cijeli život!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top