FINANCIJSKI HOROSKOP od 13. do 19. juna: OVAJ zodijak od sljedeće sedmice VIŠE NIKADA neće imati PROBLEMA s novcem!-

OVAN

Tjedan pred vama bit će još jedan u nizu prosjećnih tjedana i ništa se bitno neće dogoditi. One novčane dobitke koje ste očekivali će se i ostvariti. Možda krajem tjedna dobijete neke nove inspiracije za nova ulaganja, ali morat ćete to dobro odvagati i ne zaletavati se. Možda će sve izgledati savršeno, ali ipak je potreban oprez u takvim situacijama. Svakako se posavjetujte sa stručnjacima u vezi kredita koji namjeravate podići. Krajem tjedna su mogući neki financijski izdaci koji će se odnositi na obiteljsko okupljanje, ovoga puta na vaš trošak. Bit će to lijepo provedeno vrijeme unutar vaše šire obitelji, ali će vas to i novčano koštati. Ipak, možete si priuštiti i jedan takav dan za opuštanje i odmaranje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Vaše će financije u ovom tjednu ostati uravnotežene i stabilne.Vaši prihodi su prema vašim očekivanjima, a možda ćete u drugom dijelu tjedna imati povećan rast prihoda. Ovaj dodatni izvor prihoda mogao bi vam pomoći da ga potrošite na kupnju nekih stvari o kojima već dugo razmišljate, a odlična su investicija za budućnost. Savjet koji biste trebali uvažiti je da zadržite uravnotežen pristup svojim financijskim transakcijama. Unatoč nekim profesionalnim izazovima s kojima se trenutno možete suočiti, možda ćete uložiti svoj novac do kraja ovog tjedna u neke projekte koji bi mogli biti vrlo isplativi.

 

 

BLIZANCI

Ovo bi mogao biti tjedan u kojem ćete krenuti u izvedbu čvrstog financijskog plana i njegovu postupnu provedbu. Vjerojatno ćete postići jako dobre rezultate. Možda je povoljno vrijeme za neka dugoročna ulaganja koja imate u planu. Ulaganja učinjena tijekom ove faze vjerojatno će u budućnosti donijeti dobre prinose i osigurati vam financijsku stabilnost. Ovaj će vas tjedan možda odvesti u uživanje u  blagodatima koja život pruža, pa ćete možda krenuti u raskošnu potrošnju. Budite oprezni i pazite na svoju potrošnju jer ćete se vjerojatno uključiti u nešto što vam sada nije potrebno. To može uzrokovati određeni pritisak na vaše financijsko stanje. Morate izbjeći nepotrebne troškove kako biste maksimalno iskoristili povoljne utjecaje planeta tijekom ovog tjedna.

 

 

RAK

Ovo može biti povoljan tjedan za vaša financijska pitanja i stjecanje novog bogatstva. Možda ćete naići na brojne nove mogućnosti za rast i stjecanje novih financijskih dobrobiti. Međutim, morate uzeti stvari u svoje ruke i dati sebi najbolju moguću priliku da primijenite svoje vještine na nove projekte i prilike. Pojednostavite svoju rutinu i pogledajte kako bi to moglo učiniti čuda za vašu produktivnost što će vam donijeti i više slobodnog vremena. Postepeno i postupno vaše financijsko stanje moglo bi se značajno povećati u posljednjem dijelu ovog tjedna. Ovaj ćete tjedan vjerojatno uživati ​​u svoj mogućoj materijalnoj dobiti, ali i u dovoljno slobodnog vremena samo za sebe.

 

LAV

Ovaj tjedan može povećati vaše financijske izglede jer će vam se ukazati nova prilika za zaradu. Možda ćete svjedočiti pozitivnim pomacima u svom financijskom životu na što dugo čekate. Vjerojatno ćete održati financijsku stabilnost. Međutim, planeti vas mogu natjerati da naporno radite kako biste postigli ono što ste zacrtali. Rezultate možete duže vrijeme čekati, ali nastavite strpljivo i bit ćete vrlo zadovoljni. Možda ćete ga na kraju i dobiti više nego što ste očekivali. Imate snažnu želju za postizanjem većeg rasta u svojim nastojanjima i vjerojatno ćete dobiti neke izvrsne prilike tijekom posljednjeg dijela ovog tjedna. Precizno financijsko planiranje može vam pomoći da ojačate svoje financijsko stanje i da budete financijski stabilni i neovisni. Razdoblje oko kraja tjedna također može donijeti dobre vijesti o vašim novčanim pitanjima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Ovaj tjedan postoje šanse za novčani gubitak, koliko vam god to loše zvučalo. Stoga se savjetuje da izbjegavate ulaganje novca čak i u one prilike koje izgledaju savršeno. Ako je potrebno, poduzmite taj korak nakon pomnog razmatranja takvih prilika ako ste potpuno sigurni. Također postoji mogućnost neočekivanog povećanja troškova vezanog uz obitelj. Možda će vam biti važno napraviti proračunski plan kako biste izbjegli nepotrebne troškove. Vaše financijsko stanje moglo bi se postupno poboljšavati, u sljedećim tjednima, ali do tada ćete morati biti vrlo oprezni. Savjetuje se da se klonite prijatelja ili rodbine koji vas pokušavaju iskoristiti, pa radije odbijte sve njihove zahtjeve.

 

Nastavak na idućoj stranici…

FINANCIJSKI HOROSKOP od 13. do 19. juna: OVAJ zodijak od sljedeće sedmice VIŠE NIKADA neće imati PROBLEMA s novcem!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top