DNEVNI HOROSKOP za 13. Jun: Ovaj dan će za nekoga biti ČAROBAN i OSTATI JAKO DUGO U SJEĆANJU!-

DNEVNI HOROSKOP za 13. Jun: Ovaj dan će za nekoga biti ČAROBAN i OSTATI JAKO DUGO U SJEĆANJU!-

11 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan ispred vas, neće vam donijeti neugodne situacije kao ni neočekivane. Mogli bi sresti vrlo dragu osobu koju niste dugo vidjeli. Na poslovnom planu težak dan sa manjkom motivacije. Ljubavni život će biti stabilan u toku dana uz normalnu komunikaciju i zajedničke trenutke.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Vi ćete dosta htjeti u danu ispred vas, ali nećete imati hrabrosti da se odlučite na određene poteze. Nedostaje vam hrabrosti po mnogim pitanjima i radije ostajete tu gdje jeste. Nekada se rizik isplati.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Ispred vas je dan koji bi na svakom koraku mogao donositi neočekivane situacije. Dan bi vam mogao donijeti nesuglasice i u poslovnom okruzenju i sa voljenom osobom. Svakako izbjegavajte sve situacije i ne upuštajte se u rasprave da ne bi rekli neke stvari zbog kojih bi mogli požaliti.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Na poslovnom planu obavljajte svoj dio posla i zadatka i izbjegavajte bilo kakve dublje rasprave sa radnim kolegama. Nemojte ni donositi neke bitne odluke, jer dan nije pogodan za to.Vaš partner će prepoznati vašu odsutnost i nedostatak dobrog raspoloženja, te će vas utješiti zagrljajem.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Na poslovnom planu bi mogli imati neke neugodnosti sa radnim kolegom koji bi vam mogao uputiti kritiku i pokušat vas isprovocirat. U ljubavnom životu jednostavno zažmirite na neke postupke vašeg partnera. Ne treba svaka situacija rekaciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Na poslovnom planu u vaše redove mogla bi doći nova osoba koja će unijeti nemir u sve vas. Na ljubavnom planu vladat će zatišje sve do kraja dana. U kasnim satima mogli bi se uhvatiti za neke teme i povesti raspravu koja bi mogla utjecati na vašu budućnost okoliko donesete ispravne odluke.

Stranice: 1 2