Nekome stiže IZNENAĐENJE na koje dugo čeka i koje će PAMTITI ČITAV ŽIVOT!-/

Nekome stiže IZNENAĐENJE na koje dugo čeka i koje će PAMTITI ČITAV ŽIVOT!-/

10 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA

Postoji dosta razlike u stavovima, karakteru i željama vas i vašeg partnera. Ponekad vas to spaja, a ponekad i razdvaja, bar na kratko. Ciganske karte vide loš početak naredne sedmice po tom pitanju, pa budite oprezni da ne kažete partneru nešto što ćete požaliti. Oni koji nisu u vezi sigurno ju neće ostvariti početkom sedmice. Naznake da bi mogli upoznati nekoga do koga će vam biti stalo nema sve do kraja sedmice. Možda za vikend uspijete u svom naumu.

 

 

VAGA

Jedan vaš prijatelj će vam naredne sedmice učiniti nešto što vam se neće svidjeti. Izgubit ćete povjerenje u njega i jako ćete se razočarati. Pitat ćete se zašto je tako moralo biti, ali odgovor na to pitanje nikada nećete saznati. Usredotočite se na posao, tamo vam je krenulo na bolje, pa iskoristite to dok tako dobro ide. Zdravlje vam je odlično nakon nekog vremena pa vas to dodatno uveseljava.

 

 

ŠKORPIJA

Period za narednu sedmicu neće biti idealan što se ljubavi tiče. Morat ćete pokazati malo više truda i htijenja u vašoj vezi da bi stvari krenule na bolje. Puno bolje će vam ići na poslovnom planu. Rezultati vašeg rada izaći će na vidjelo te ćete biti vrlo zadovoljni ostvarenim. To će primjetiti i vaši nadređeni pa ćete sigurno dobiti odgovarajuću nagradu za svoj intezivan rad i trud.

 

 

STRIJELAC

Idealno vrijeme za vaš ljubavni život po ciganskim kartama započinje narednu sedmicu. U narednoj sedmici uz malo truda uspjet ćete očarati i osvojiti osobu do koje vam je stalo već duže vrijeme. To vam ciganske karte govore, a one nikada ne griješe. Oni koji su u vezi ostvarit će jednu želju koju već dugo smatraju neostvarivom. Poslovne aktivnosti naredne sedmice ući će u mirnije vode, rutinski ćete obavljati zadane zadatke, bez prevelike nervoze.

 

 

JARAC

Zaista će vas iznenaditi početak naredne sedmice jer će vam osoba koju ste smatrali samo prijateljem iskazati ljubav. Ostat ćete zatečeni i nećete se snaći taj tren. Imate vremena razmisliti i možda shvatite da ste i vi zaljubljeni u tu osobu. Iznenađenje vas očekuje i na poslu, a da li će biti ugodno, ovisit će o vama najviše. Odluka koju ćete morati donijeti krajem sedmice riješit će neke vaše dileme.

 

 

VODOLIJA

Ciganske karte upozoravaju vas da pazite kome dajete svoje srce jer bi mogli biti povrijeđeni i iskorišteni. Naredna sedmica nosi vam i dosta velike poslovne probleme koji uključuju kronični nedostatak novca. Pokušajte iskoristiti naredni vikend za opuštanje i ponovno punjenje vaših baterija, jer će vam trebati puno nove energije na svim poljima vašeg života.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Ništa novo po pitanju ljubavi ne donosi vam ni naredna sedmica. Takav je period nastupio i ne možete tu ništa učiniti. Ciganske karte vam kažu da ćete dobiti novac krajem sedmice koji će vam darovati netko sa kime ste izgubili kontakt odavno. To je netko iz obitelji i zaista će vas iznenaditi ta gesta. No, riješit će puno problema, pa će vam zaista dobro doći.

Stranice: 1 2