LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Jun: OVOG znaka će ljubav JAKO ZABOLJETI, a PATNJA OVOG znaka će konačno PRESTATI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Jun: OVOG znaka će ljubav JAKO ZABOLJETI, a PATNJA OVOG znaka će konačno PRESTATI!-

10 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Možete očekivati neočekivano. Netko će vam izjaviti ljubav i priznati svoje osjećaje koje gaji prema vama ili ćete tako nešto saznati preko druge osobe. Kako god bilo, postoji osoba koja je tajno zaljubljena u vas, ali vi to ne znate.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Ponos vam je kočnica i nepovoljan ishod za mnoge situacije, pa tako i za ljubav. Ponos je također prisutan u vašem ljubavnom odnosu. Kada bi više dali važnosti onome što zapravo osjećate, prvo bi bi bili sretniji i zadovoljniji, a samim time bi i veza bila daleko kvalitetnija.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Na ljubavnom planu, zvijezde su vam naklonjene. Po pitanju ljubavi, dan će biti idiličan bez bilo kakvih negativnih situacija. Uživat ćete u društvu voljene osobe i razmijenjivati mišljenja, kao i rado se prisjećati divnih trenutaka. Slobodni pripadnici znaka mogli bi zaploviti u ljubavne vode.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan ispred vas donijet će vam stanje da nećete znati što zapravo želite i kako da se postavite u određenim situacijama. Vi znate vrlo dobro kojim osobama se sviđate i da bi oni htjeli nešto i više od vas. Ne želite se upuštati u takve vrste avantura, jer ono što vam mogu ponuditi, nije ono što vi zapravo želite. Vi prije svega želite ljubav.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Postoje stvari koje niste rekli svojoj voljenoj osobi ili da kažemo direktnije, lažete. Imajte na umu da laži nisu dugog vijeka sa osobama sa kojima dijelite život, jer takve osobe nas najbolje poznaju i osjete takve situacije.S vremenom će ta istina koju prešućujete, biti bolnija i okrutnija i samo stvoriti veći problem, kao i daljnje nepovjerenje. Povjerenje kad se jednom izgubi, dugo se nakon toga gradi.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vi ste previše iscrpljeni i u vama je manjak volje i motivacije za bilo čime, pa tako i za ljubavi. Položaj planeta nije na vašoj strani, tako da bi dan ispred vas mogao biti prilično utučen po pitanju emocija. Slobodni pripadnici ovog znaka, dajte priliku sami sebi i da vas netko usreći. Iako su vam slomili srce, imate pravo na drugu priliku.

Stranice: 1 2