LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA: Ako ste rođeni u OVA 3 ZNAKA pred vama su ljubavni dani kao iz SNOVA!-/

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA: Ako ste rođeni u OVA 3 ZNAKA pred vama su ljubavni dani kao iz SNOVA!-/

10 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Velike su šanse po ciganskim kartama da ćete naredne sedmice doživjeti razočarenje. Tako karte predviđaju, a razočarat će vas odbijanje vama drage osobe da započnete dublju vezu. Pokušajte sve što možete da spasite što se spasiti da. Možda će vam uspjeti ako budete dovoljno uporni.

 

 

ŠKORPIJA

Trebali biste malo više pažnje posvetiti partneru kojemu se čini da ste se udaljili. Imat ćete prekrasnu priliku koju su predvidjele ciganske karte. Dobit ćete priliku već početkom naredne sedmice da pokažete partneru da ga volite. Iznenađenje će biti veliko pa će i ljubav ponovno procvijetati. Oni koji nisu u vezi dobit će također svoju priliku da se dokažu jednoj osobi koja im se sviđa i to za vikend na jednom druženju.

 

 

STRIJELAC

Jako vam je stalo do jedne osobe koju poznajete već dugo vremena. Ta osoba na žalost nema iste osjećaje prema vama. Možda je vrijeme da krenete dalje, ali možete još jednom pokušati. Prilika će vam se pružiti, vjerojatno posljednja što se te osobe tiče, već naredne sedmice. Prepoznat ćete i sami priliku i pokušati, trebat će vam i puno sreće.

 

 

JARAC

Potrebno vam je uložiti malo više truda kako biste osvojili osobu koja vam se sviđa. Pozovite je da izađe sa vama. Nemojte se bojati i ustručavati jer ta osoba jedva čeka da je pozovete, tako su ciganske karte pokazale. Ne odugovlačite, naredna sedmica je idealno vrijeme za vašu hrabrost.

 

 

VODOLIJA

Naredne sedmice ciganske karte vam predviđaju da ćete konačno dati svoje srce jednoj osobi. To će za vas biti sretni događaj. Ali u kartama piše i da pripazite kome dajete svoje srce. Morat ćete se nekako uvjeriti da je to ona prava osoba za vas, a ne netko tko će vas iskoristiti i odbaciti. Vi ste ti koji morate prepoznati koja vas sudbina čeka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Teško ćete sačuvati vašu vezu ako ne pronađete neki kompromis. To vam je prijeko potrebno i riješite probleme čim prije. Ciganske karte vide sretan period naredne sedmice za vas pa ga pokušajte iskoristiti na najbolji način. Osobe koje traže vezu neće ju naći ni naredne sedmice. Morat će imati puno strpljenja i čekati bolji raspored ciganskih karata.

Stranice: 1 2