IZABERI LJUBAVNU SLIKU i SAZNAT ćeš kada ćeš UPOZNATI OSOBU sa kojom ćeš PRONAĆI SREĆU i OSTATI ZAUVIJEK!

IZABERI LJUBAVNU SLIKU i SAZNAT ćeš kada ćeš UPOZNATI OSOBU sa kojom ćeš PRONAĆI SREĆU i OSTATI ZAUVIJEK!

10 lipnja, 2022 0 By Admin

DRUGA LJUBAVNA SLIKA:

Ako je vaš odabir ova ljubavna slika: U vama ima jako puno ljubavi. Ali, ne za svakoga. Vi svoju ljubav čuvate za jednu vama posebnu osobu. Vi ne želite biti s nekim samo da bi imali nekoga. Takvih prolaznih afera bi mogli imati, ali vi tako nešto ni pošto ne želite.

Samo čista i iskrena ljubav dolazi u obzir. I zato strpljivo čekate ili da vaša posebna osoba postane svjesna svojih osjećaja prema vama. Ili čak dolazi u obzir da sasvim netko novi zavrti vaš mali svijet. Netko novi, netko nepoznat, netko tko će biti dostojan vas i vaše ljubavi.

Vaša ljubav nema rok trajanja. Vaša ljubav traje traje zauvijek. Kroz 3 do 6 mjeseci ćete ponosno šetati ulicama grada sa osobom koju ćete istinski voljeti i koja će voljeti vas. Bit će to ona prava ljubav. Ona u kojoj se priča, ona o kojoj se sanja. Za vas tek počinje vrijeme ljubavne sreće.

 

 

TREĆA LJUBAVNA SLIKA:

Ako je vaš odabir ova ljubavna slika: Vi ste ljubazna osoba, suosjećajna i jako brižna. Upravo zato su vaši ljubavni kriteriji jako visoki, jer vi u najmanju ruku očekujete od partnera ono što pružate i vi, a često zapravo tako niste dobijali.

Zbog toga vam je ljubav često zadavala bol, razočaranja i suze, jer vas nisu znali cijeniti onako kako ste vi cijenili, niti su se odnosili prema vama onako kako bi ste se vi odnosili prema osobi sa kojom bi bili u vezi.

Ispada da tražite puno, da tražite previše, ali zapravo, tražite jako malo… Bezuvjetnu ljubav, oslonac i podršku i nekoga tko će iza vašeg osmjeha prepoznati tugu. Nekoga tko će iza riječi “dobro sam” prepoznati da niste dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kroz 4-5 mjeseci u  vaš život će ući baš takva osoba. Bit će to prava ljubav koja će trajati zauvijek. Kraj vas će biti osoba koja će vas cijeniti kao nikad nitko prije. Vaše vrijeme za ljubav tek dolazi. Osmjeh i iskrena sreća će krasiti vaše lice. Bilo je i vrijeme i posve zasluženo.

Stranice: 1 2