DNEVNI HOROSKOP za 12. Jun: Jedan znak će doći do VELIKOG NOVČANOG DOBITKA, dok OVOM znaku sve kreće na bolje!-

DNEVNI HOROSKOP za 12. Jun: Jedan znak će doći do VELIKOG NOVČANOG DOBITKA, dok OVOM znaku sve kreće na bolje!-

10 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U danu ispred vas, bit će izražen vaš umor i iscrpljenost. Imate previše posla i obaveza i koliko god se trudili i koliko htjeli priznati ili ne, vama je poreban odmor i sve teže obavljate vaše obaveze. Uzmite predah od svega, zaista vam je potreban.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dan ispred vas, mogao bi van donijeti povoljne vijesti i mogla bi se vaša očekivanja i planovi početi odvijati u pravcu kojim želite. Strpljivo čekate, a sada kako stvari stoje, izgleda da će se vaše čekanje isplatiti i nagraditi. Poslovan dan bit će izražen nervozom koja će vladati među svima.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Možete se vi nervirati oko nekih stvari, ali time ionako nećete ništa promijenit, jer na neke stvari jednostavno koliko god vi to htjeli, ne možete utjecati. To ne znači da će tako i ostati i da se neće promijeniti. Možda već sutra ćete moći neke stvari promijeniti u smjeru koji želite. U danu ispred vas, fokosirajte se na trenutna zbivanja da ne bi i oni postali nešto na što nećete moći utjecati.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan ispred vas mogao bi biti psihički težak. Jedna osoba vas je jako puno razočarala, ali se bojite to pokazati i dati joj do znanja, pa sve to držite u sebi i sami se sa time borite i nosite. To vam stvara osjećaj razočaranja, tuge, ljutnje i bijesa i ne znate kako se dalje postavite.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Dan ispred vas, mogao bi biti tužan za vas. Jedna osoba vam veoma nedostaje sa kojom više nemate najbolje odnose. Međutim, nije došlo do zahlađenja vašom krivicom. Ta osoba nije znala cijeniti vas i sve ono što ste činili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Dan ispred vas, mogao bi biti prilično povoljan i na planu ljubavi i na poslovnom planu. Na poslovnom planu doći će do izražaja vaše zalaganje i predan odnos prema radu. Mogli bi dobiti pohvale od nadređenih, a možda čak i neku veću funkciju nego što imate sada.

Stranice: 1 2