VIKEND HOROSKOP: Ovan će blistati, Ribe će imati razloge za osmijehe, a evo što i OSTALE ZNAKOVE čeka!-/

VIKEND HOROSKOP: Ovan će blistati, Ribe će imati razloge za osmijehe, a evo što i OSTALE ZNAKOVE čeka!-/

9 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Dani vikenda donose zbivanja i situacije kojima se trenutno ni ne nadate. Naravno, ona lijepa i pozitivna dešavanja sa kojima ćete biti oduševljeni. Ovaj vikend donosi vam iznenadnu sreću i iskrene osmjehe.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni uspjesi su vas vješto zaobilazili u posljednje vrijeme, no sada se situacija posve mijenje i to, naravno, u vašu korist. Tokom vikenda ćete se odvažiti i osvojiti osobu koja vam je već dugo u mislima. Zvijezde vam otkrivaju i poručuju da se ne plašite neuspjeha, jer će sve ići prema vašim očekivanjima.

 

 

STRIJELAC

Možda nećete imati velike razloge za sreću, ali ono što možemo reći je da nećete imati razloge za tugu, kao ni probleme. Dani vikenda proteći će posve mirno. Pod zaštitom ste zvijezda, a upravo će vam zvijezde omogućiti bezbrižne dane.

 

 

JARAC

Dani vikenda mogli bi se odviti u posve jednom krivom smjeru, no to najviše ovisi o vama. S jednom osobom imate nedefiniran odnos i niste posve sigurni što ta osoba osjeća prema vama. Htjet ćete znati na čemu, ali u tome nećete uspjeti, jer odgovore koje ćete dobiti, neće dovoljno otkriti na čemu ste. To bi vas moglo prilično naljutiti.

 

 

VODOLIJA

Jedan vaš postupak nije bio posve korektan. Netko vam je zamjerio nešto, ali vi vjerojatno niste toga ni svjesni. Tokom vikenda ćete doznati o čemu se radi i imat ćete priliku objasniti svoje namjere, koje su vjerojatno pogrešno shvaćene. Također će biti prilika i za izvinjenje po potrebi. VI odlučite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Pred vama su dani u kojima ćete se opustiti i iskreno uživati. Gotovo sve će vam polaziti za rukom i što zamislite, to ćete i ostvariti. Ono što je sigurno je to da ćete imati mnogo razloga za sreću i iskrene osmjehe.

Stranice: 1 2