NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. Juna: Bliznacima, Strijelcu i Raku se mijenja život, Vaga dobija divnu vijest, a OVI znaci će se boriti sa problemima!-/

NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. Juna: Bliznacima, Strijelcu i Raku se mijenja život, Vaga dobija divnu vijest, a OVI znaci će se boriti sa problemima!-/

9 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vaši osjećaji i dešavanja u narednoj nedelji bit će podijeljeni. Imat ćete razloge i za sreću, ali i za tugu i brige. Moglo bi se vrlo lako desiti sa dođete u sukob sa dragim osobama zbog razilaženja mišljenja i stavova. Iz ničega će se stvoriti napetost i sukob.  Ipak, poslovna situacija će donijeti uspjeh zbog čega ćete moći biti veoma zadovoljni. Isto tako na ljubavnom planu imat ćete razloge za sreću. Vaš najljepši dan će biti petak, jer će vas tada vaša voljena osoba ugodno iznenaditi i dati vam veliki dokaz ljubavi.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Narednih dana posve slučajno saznat ćete za novo radno mjesto i nove poslovne mogućnosti. Iako ste osoba koja ne voli promjene, ipak ćete razmišljati da promijenite posao. U ljubavi će naredni dani biti mirni i lijepi. Vaša voljena osoba će vam uljepšati dane sa svojim postupcima koji će u vama izazvati veliku sreću. Pred vama su dani koji će biti obilježeni uspjesima i zadovoljstvom.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Prvi dani nedelje neće vam donije razloge za sreću. Može se reći da ćete u prva dva dana imati brojne probleme koje nećete znati kako da riješite. Ali već sam kraj nedelje sreća zvijezda će biti uz vas, pa ćete uspjeti riješiti većinu nastalih problema. Najbolji dan bit će vam četvrtak, jer će vas voljena osoba iznenaditi sa lijepim postupkom i unijeti u vaše srce radost i veselje.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Ako će ikome početi lijepo ova nedelja, onda će definitivno početi vama, jer narednih dana za brigu i probleme jednostavno nećete znati. Pratit će vas sreća zvijezda i jednostavno sve će vam polaziti za rukom. Nizat ćete poslovne uspjehe, ali sreća neće izostati ni u ljubavnom životu. Lijepi dani su ispred vas. Iskoristite ih maksimalno i napunite se pozitivom i energijom. Najljepši dan za vas će biti srijeda, jer vas tada čeka ostvarenje vaše velike želje.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Naredni dani donijet će vam neke razloge za brigu, a neke situacije bi mogle stvoriti ozbiljne probleme. Pred vama su dani u kojima ćete morati biti staloženi i u kojima nećete smjesti donositi ishitrene odluke. Na radnom mjestu omaknut će vam se velika greška koja će vam stvoriti ogromne probleme. Taj problem i greška  dovest će čak u pitanje i vaše zaposlenje. Ljubav će vam također zadavati brige. Čeka vas teška nedelja i kada je o ljubavi riječ.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Naredna nedelja za vas će biti u znaku stresa i briga. Očekuju vas veliki poslovni problemi koji će vam stvoriti velike brige i probleme. Vašim poslovnim brigama mogao bi doći kraj tek samim krajem nedelje. Na planu ljubavi neće biti značajnijih promjena, ali ipak će vas vaša voljena osoba obradovati jednim postupkom koji će vama jako značiti i koji će ipak uljepšati ovu tešku nedelju pred vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Naredna nedelja bit će najviše u znaku odluka. Vi ćete morati donijeti veoma važno odluku koja se tiče vašeg posla. Ta odluka će utjecati na vašu budućnost i zato prije nego odlučite, dobro razmislite. U ljubavnom životu vas neće zadesiti velike brige, iako će vaša voljena osoba nešto izjaviti što se vama ni malo neće dopasti. Ne može se reći da je pred vama mirna nedelja.

Stranice: 1 2