LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Jun: Ovnu će se ostvarit želja, a jedan znak će morati odlučiti o svojoj vezi!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Jun: Ovnu će se ostvarit želja, a jedan znak će morati odlučiti o svojoj vezi!-

9 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dan će biti povoljan za ljubav, ako ne i idealan i za one u vezi i i slobodne. Ukoliko ste slobodni i želite svog bivšeg partnera ponovo pored sebe, danas je upravo taj dan kada ga trebate kontaktirati.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan će biti težak i tjeskoban. Imat ćete osjećaj da vas nitko na svijetu ne voli i ne razumije. Nemojte da vas to zabrine. Svi ponekad imaju takav dan. Ako bi vam bilo lakše, potražite utjehu u zagrljaju ili radije provedite dan sami sa sobom. Na vama je.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dan će vam donijeti malo stabilnije odnose nego protekli dan. Morate poraditi na tome da više vjerujete partneru, a manje sumnjate. Vaša sumnja samo uništava vezu. Sve je u redu što je u nekim granicama, ali vaše sumnje i optužbe ponekad prelaze granice.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Danas vašem znaku zodijaka ne paše položaj planeta kada je ljubav u pitanju. Neće vam biti do ničega, a pogotovo do ljubavi. Manjak volje i motivacije će vas pratiti na svakom planu vašeg života. Sutra će već biti bolje.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Očekuje vas susret sa jednom osobom. Na taj susret čekate već neko vrijeme. Međutim, taj susret vam ništa značajno neće donijeti i neće ispuniti vaša očekivanja. Susret će biti lijep i dug, ali ta osoba nema iste namjere sa vama, kao što vi imate kada je u pitanju ta osoba.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

U zadnje vrijeme svime ste više okupirani nego sa partnerom i vašom vezom. Nemojte da vam ljubavni život trpi zbog ostalih stvari. Posložite prioritete i bolje se organizirajte.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Dan će biti vrlo povoljan za ljubav i ljubavne odnose kada je vaš znak zodijaka u pitanju. Ukoliko imate za riješiti određene nesuglasice oko nekih stvari, danas je idealan dan za takve stvari.

Stranice: 1 2