OVIM znacima naredni period donosi FANTASTIČNE VIJESTI i veliku SREĆU, a OVOM vraća BIVŠU LJUBAV!-/

OVIM znacima naredni period donosi FANTASTIČNE VIJESTI i veliku SREĆU, a OVOM vraća BIVŠU LJUBAV!-/

8 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Naredni dani bit će prožeti nervozom i nedostatkom strpljenja. Možda ne toliko kada ste vi u pitanju, ali svakako kada je u pitanju vaša voljena osoba. Ukoliko nećete biti u stanju pružiti razumijevanje i podršku, najbolje bi bilo da se narednih dana distancirate i jednostavno pričekate neke bolje dane vaše voljene osobe.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Naredni dani za vas bi mogli biti lijepi. Isto tako, čekaju vas neka iznenađenja koja će vas možda usrećiti, ali možda ni neće. Kontaktirat će vas bivša ljubav o kojoj vi uopće više ne razmišljate, jer je to odavno gotova priča. No samo javljanje u vama će izazvati bujicu zaspalih emocija koje možda i dalje negdje duboko u vama tinjaju.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Narednih dana položaj planeta vam neće biti previše naklonjen, iako ako budete dovoljno mudri, moći ćete spriječiti veće probleme. U vašem ljubavnom životu izbit će problem, a neki postupci vašeg partnera bi vas mogli povrijediti i razočarati. Ne rasplamsavajte vatru još više nego ga pustite da sam shvati da je pogriješio.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Iako je riječ o samo nekoliko narednih dana, to će biti sasvim dovoljno da određene stvari potpuno promijenite i preokrenete. Otvorit će vam se prilika i mogućnost da riješite jedan veliki problem koji vučete već dugo vremena. Naredni dani bit će vam naklonjeni, pa pokušajte izvući maksimum.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Ne može se reći da ćete biti zadovoljni narednim danima. Prije sve nećete se dobro osjećati, pa bi vam vrlo lako moglo sve i svi, blago rečeno, ići na živce. Zbog svoje nervoze moguće je da će u poslovnom okruženju izbiti svađa sa radnim kolegom. Takvo stanje odrazit će se i na ljubavni život, pa su moguće nesuglasice i u vezi.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

U narednim danima možete slobodno odahnuti, jer zvijezde vam ne prognoziraju nikakve stresne i neočekivane situacije. Ispred vas su dani koji će vam donijeti dosta unutarnjeg mira i staloženosti. No ono što treba istaknuti je da će vas voljena osoba na jedan lijep način iznenaditi i time vas razveseliti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Narednih dana bit ćete pod zaštitom zvijezda, a zvijezde će vas čuvati i štititi od bilo kakve zabrinutosti i problema. Pred vama su lijepi dani u kojima ćete zaboraviti na brige, a svoje misli ćete usmjeravati prema nekim ljepšim stvarima.

Stranice: 1 2