OVI znaci će prije nego što misle uživati u PRAVOJ LJUBAVNOJ SREĆI i ROMANTICI!-/

OVI znaci će prije nego što misle uživati u PRAVOJ LJUBAVNOJ SREĆI i ROMANTICI!-/

8 lipnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Sedmica pred vama mogla bi donijeti prekretnicu u vaš emocionalni život, tako kažu ciganske karte. Doći ćete u poziciju da na jednostavan način sredite svoj ljubavni život i da u njemu uspostavite red koji vam odgovara. Nakon toga ništa više neće biti isto, bit će puno bolje.

 

 

ŠKORPIJA

Posao vas umara i uzima snagu, ljubav vam trenutno nije prioritet ali bi trebala biti. Ciganske karte vam proriču sudbonosni susret koji će se dogoditi naredne sedmice i u kojem bi mogli pronaći svoju srodnu dušu. Svakako svu pažnju usmjerite na ljubav koja vam dolazi.

 

 

STRIJELAC

Ciganske karte vam za narednu sedmicu proriču nekoliko neugodnih susreta sa bivšim partnerom. Vi želite rasčistiti sa prošlošću, ali vaš bivši partner bi želio povratak u vaš život. Neugodne situacije možete riješiti samo na jedan način, jasnom porukom dati do znanja da je za vas ta veza gotova.

 

 

JARAC

Niz događaja naredne sedmice navest će vas na misao da vaš partner možda i nije partner za vas. Slijedi vam burno razdoblje u kojem ćete često mijenjati mišljenje i nećete znati što želite. Ciganske karte vam proriču da ćete krajem naredne sedmice ipak donijeti čvrstu odluku o svojoj ljubavnoj sudbini.

 

 

VODOLIJA

Dosta različitih stavova između partnera i vas donijet će vam razdoblje razmirica i nervoze, kažu ciganske karte. Taj period će započeti već naredne sedmice, a potrajat će onoliko dugo dok oboje ne svladate svoju tvrdoglavost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ciganske karte vam savjetuju da narednu sedmicu posvetite poslu, a ljubav pokušajte staviti u drugi plan. Tako možda pokažete partneru da i vi želite da budete voljeni. Sve se vrti oko partnerovih želja i potreba, a vi ste tu zanemareni. Zanemarite partnera neko vrijeme i vidite kakva će reakcija uslijediti.

Stranice: 1 2