Expand To Show Full Article
OVI znaci će prije nego što misle uživati u PRAVOJ LJUBAVNOJ SREĆI i ROMANTICI!-

OVI znaci će prije nego što misle uživati u PRAVOJ LJUBAVNOJ SREĆI i ROMANTICI!-

OVAN

Od svog partnera očekujete puno više nego što dobivate i to vas frustrira. Vi u ljubavi dajete sve od sebe pa tako očekujete i za sebe. Pokušajte razgovarati sa partnerom i vidjeti gdje je problem. Možda nakon toga sve bude drugačije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ciganske karte vam savjetuju da u svoje ljubavne odluke uključite srce. Tražite ono što vi volite, a ne što drugi očekuju od vas. Ne prilagođavajte se previše nekoj osobi nego pokažite kakvi ste zaista i tada ćete vidjeti da li i vi odgovarate toj osobi.

 

 

BLIZANCI

Ciganske karte vam proriču prekrasan period u vašoj ljubavnoj vezi koji će početi već naredne sedmice. Vaš partner će nadmašiti sva vaša očekivanja i očarati vas nekim svojim postupcima. Čarobno vrijeme ljubavi uskoro počinje za vas.

 

 

RAK

Imat ćete mnogo problema na poslu naredne sedmice i ti problemi će utjecati i na vaš ljubavni život, kažu ciganske karte. Sve što je potrebno je da ostanete hladne glave i ne srljate u rasprave sa partnerom. Pokušajte posao ne donositi kući i sve će biti puno bolje.

 

 

LAV

Pomalo ste umorni i bezvoljni. Ne ide vam sve kako ste zamislili i izgubili ste volju za borbom. Ako smatrate da se za osobu koja vam se sviđa isplati boriti, tada svakako na bilo koji način pronađite snagu za to.

 

 

DJEVICA

Vi ste osoba koja uvijek prvo misli na druga, a na sebe ako stigne. Ciganske karte vam savjetuju da narednu sedmicu posvetite samo sebi. Ispunite si neke od svojih želja, radite ono što vi želite, a ne što drugi očekuju od vas. Vrijeme je da sebe konačno stavite na prvo mjesto.

 

Nastavak na idućoj stranici…

OVI znaci će prije nego što misle uživati u PRAVOJ LJUBAVNOJ SREĆI i ROMANTICI!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top