DNEVNI HOROSKOP za 10. Jun: Nekome će biti ovo TEŽAK DAN, ali OVOM znaku će biti NAJLJEPŠI U ŽIVOTU!-

DNEVNI HOROSKOP za 10. Jun: Nekome će biti ovo TEŽAK DAN, ali OVOM znaku će biti NAJLJEPŠI U ŽIVOTU!-

8 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Razmirice koje ćete imati sa partnerom će kratko trajati. Nećete imati iste poglede i stavove na određene stvari što bi moglo izazvati neke burnije reakcije. Mogli biste sresti osobu koja vas je povrijedila i razočarala. Taj susret će vam pokvariti raspoloženje, a ujedno i ostatak dana.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Sitni problemi koji bi mogli zadesiti vaš ljubavni život u toku dašanjeg dana će zaista biti nebitni. Ono što je bitno da se već sutra nećete ni sjećati toga. Neke osobe zahtjevat će od vas vrstu usluge ili pomoći koju vi, ne da nećete htjeti, nego nećete moći ispuniti. Mogli bi vam zamjeriti

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

.Imajte iste krijeterije za sebe i vašeg partnera. Ne može tražiti i očekivati  nešto od vašeg partnera, ako i vi niste spremi to isto pružiti. U danu ispred vas, očekivat ćete nešto od svog partnera, ali vam neće biti uzvraćeno onako kako bi ste htjeli.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

U danu isped vas, stvorit će se doza nervoze, jer mnogo toga želite i imate razne ideje i planove, a većinu toga ne možete ostvariti, što zbog nedostatka vremena ili manjka financijskih sredstava. Vaš partner će prepoznati vašu  promjenu raspoloženja i privući vas u zagrljaj. Ukoliko ste slobodni, osjećat ćete se čeznutljivo i usamljeno.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

U vašem ljubavnom životu se dešavaju česte promjene raspoloženja, a te promjene će vas potaknuti da počnete sumnjati u ljubav vaše voljene osobe prema vama. U danu ispred vas, neće vam goditi ničije društvo. Imat ćete potrebu provesti dan sami sa sobom. I to je u redu. Uzmite dan za sebe i odmorite se psihički i fizički.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Silom nećete postići ništa, kao ni galamom. Lijepa riječ svaka vrata otvara. Vaš partner pružat će otpor sve dok ne promijenite svoj stav. S poslovne strane imat ćete manjak motivacije i svaku radnju ćete teško i bezvoljno obavljati. Jedino o čemu ćete misliti je kraj radnog vremena.

Stranice: 1 2