Bivša ljubav se vraća u života OVA 3 znaka, dok će OVAJ znak saznati nešto što će mu SLOMITI SRCE!-/

 Bivša ljubav se vraća u života OVA 3 znaka, dok će OVAJ znak saznati nešto što će mu SLOMITI SRCE!-/

8 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vaši osjećaji prema vašem partneru nisu upitni. Među vama vlada obostrana ljubav i nema sumnje da jedno drugo mnogo volite. Međutim, vama uvijek fali ono nešto što bi vašu vezu diglo na jednu višu i zanimljiviju razinu. Vaš partner ne pokazuje volju i interes da bi uveli neke promjene u vaš odnos.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U danima vikenda sreće vam neće nedostajati, a upravo najveću sreću ćete doživjeti u ljubavi, jer će vaš partner biti razlog sreće. Iz jedne posve obične i banalne sitnice, vi ćete zapravo shvatiti koliko vas partner voli. Ako je ikada bila sumnja u ljubav partnera, ovih dana će sva sumnja nestati.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Ljubavni život već odavno nije onakav kakav bi trebao biti. Kada je riječ o ljubavnom životu, ne donosi vam previše sreće. Pokušavate popraviti situaciju, ali situacija se ne mijenja i vaš trud ne donosi rezultate. Ili se vi dovoljno ne trudite ili vaša voljena osoba ne radi na tome da poboljšate odnose.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Manjak tolerancije i višak nervoze obilježit će dane vikenda pred vama. Vaše nezadovoljstvo će biti više nego izraženo. Upadat ćete iz svađe u svađu sa partnerom. Mislite da vam nešto krije, taji i laže. Zapravo, dok mirno ne sagledate situaciju i dok mirno ne porazgovarate, nećete naći riješenje problema, jer zaista nije sve kako vam se čini.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Osjećate se dobro i naprosto zračite prema svima. Vaša pozitiva privlači ljude, a oni se dobro osjećaju u vašem društvu i vašoj blizini. Nemojte se iznenaditi ako ovih dana uspijete osvojiti nečiju naklonost i srce. Ukoliko niste u vezi, prepustite se i uživajte.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Ovaj vikend neće donijeti sreću u ljubavi, baš naprotiv! Srest ćete svoju bivšu ljubav koja vas je jako u prošlosti povrijedila. Vaš susret izazvat će podjeljene osjećaje u vama. Jedan dio vas sjetit će se boli koju ste proživjeli u toj vezi, a drugi dio vas bez obzira na sve, jednim dijelom još uvijek voli bivšu ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vaš ljubavni život je upao u rutinu i ništa bitno se ne dešava u vašoj vezi. Postali ste imuni na neke situacije na koje bi prije burno reagirali. Iskoristite vikend pred vama i unesite dozu živosti u vaš ljubavni život. Nemojte čekati da se potpuno udaljite.

Stranice: 1 2