LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Jun: Jedna ljubav će ZAVRŠITI, a jedna će POČETI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Jun: Jedna ljubav će ZAVRŠITI, a jedna će POČETI…

7 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vas sve češće obuzima prošlost ili bolje reći osoba sa kojom ste nekada imali ljubavnu vezu. Pitate se da li je vaš izbor sadašnjeg partnera bila dobra odluka i da li je to ono što vas čini sretnom. Ako vas ne čini ljubav sretnom, a još uvijek imate mogućnost oživjeti ljubav iz prošlosti… na vama je da odlučite da li ćete ostati nesretni ili pokušati biti sretni.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Određene stvari vam već neko vrijeme smetaju, ali šutite i suzdržavate se od reakcije da bi izbjegli eventualnu svađu i daljnje zategnute odnose. Međutim, dan ispred vas bi mogao biti presudan po tom pitanju, kada ćete jednostavno reći “dosta”.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dan ispred vas neće biti pogodan za skladne ljubavne odnose. Obostrano ćete reagirati sa dozom nervoze na sve što partner kaže i obrnuto. Svakako jedan od  onih dana kada sve što nam treba, je vlastiti mir i ništa drugo.Sviđa vam se netko u vašoj blizini. Ako ste slobodni, pokušajte. Izgubiti ne možete ništa.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan ispred vas neće biti pogodan za ljubav i ljubavne odnose. U pravilu, neće vam biti pogodan za ništa, jer umor je učinio svoje i imat ćete manjak snage i manjak volje za bilo čime. Vaša voljena osoba će vas pokušati oraspoložiti, ali bezuspješno.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Na ljubavnom planu frcat će iskre iz obične sitnice, no naposlijetku, bolje svađe zbog sitnica nego krupnih stvari. Naime, vi ćete napraviti neku promjenu na sebi, da li frizura ili komad nove odjeće i slično i tražiti mišljenje partnera. Odgovor partnera neće biti ono što ste očekivali i htjeli čuti.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

U danu ispred vas, imat će daleko kvalitetniju komunikaciju sa partnerom i što je još važnije, mirniju i staloženiju. Dotaknut ćete se nekih tema i problema o kojima do sada niste mogli popričati, a da se ne posvađate.

Stranice: 1 2