LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Oktobar: Neko bi danas mogao započeti vezu sa prijateljem, dok će OVAJ znak otkriti veliku laž i patiti!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Oktobar: Neko bi danas mogao započeti vezu sa prijateljem, dok će OVAJ znak otkriti veliku laž i patiti!

21 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Tvoj ljubavni život je u plamenu – i ti si taj koji se bori. Ovo je vaš romantični sjaj puta tisuću, stoga idite na bilo koju preobrazbu stila koju razmišljate. Ne samo da ste prekrasni i primijećeni ste, već i vaše samopouzdanje može naglo porasti, bez obzira jeste li slobodni ili ste u dugoj vezi. Postavite namjeru da potpuno ovladate carstvom romantike i užitka.

 

BIK

Možda ćete se naći na rubu sukoba u vezi, a možda ćete gotovo uživati ​​u tome jer ste tako natjecateljski raspoloženi. Uostalom, svađa može biti samo još jedan način da flertujete za vas. Međutim, otvaranje svađe sada moglo bi na kraju otvoriti pravu arenu boli, stoga budite nježni dok rukujete svojim verbalnim mačem. Postoji razlika između nevinog, razigranog nadmetanja i potpunog rata. Odaberite prvo i pokušajte riješiti problem u krevetu ako vaš ljubavnik ne želi slušati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Jeste li spremni za romantičan dar za vjekove? Najbolje je očekivati ​​neočekivano. Ne postoji način da unaprijed znate što će ova energija donijeti – i to je ono što ga čini zabavnim. Otvorite svoj um, tijelo, srce i dušu svemu što vam ljubavnik želi donijeti – ili ga jednostavno iznenadite nečim nevjerojatnim da promijenite stvari.

 

RAK

Zaroniti duboko u svoje snove danas može izliječiti vaš ljubavni život. Položaj planeta bude dijelove vaše duše koje često skrivate od drugih – a možda čak i od sebe. Jači ste nego što mislite da jeste i možete se još više učvrstiti ako dopustite svojim najizazovnijim emocijama da izađu na vidjelo. Razmislite o tome što želite od svojih veza napisati u svom dnevniku, nekoliko trenutaka nakon jutarnjeg buđenja.

 

LAV

Osjećaji duboko zakopani u vašoj psihi mogli bi se projicirati na današnjeg ljubavnika. Možda ne shvaćate da bi stara rana iz djetinjstva (ona za koju ste mislili da ste je izliječili) mogla stati na put vašoj trenutnoj vezi. Ako se osjećate nimalo uznemireno ili nesigurno u vezi sa svojim ljubavnim životom, pogledajte unutra da vidite je li nešto iz vaše prošlosti još uvijek zaglavljeno u vašoj sadašnjosti. Svi neugodni osjećaji trebali bi se brzo istopiti nakon što ih obradite.

 

DJEVICA

Toliko ste nevjerojatno privlačni upravo sada da je nemoguće zanemariti. Položaj planeta daje vam prekrasan kozmički sjaj kojem će se vaš ljubavnik vjerojatno rado prepustiti. Međutim, sve se može dogoditi u bilo kojem trenutku. Ako ste slobodni, ovo je definitivno dan da izađete i družite se, čak i ako to jednostavno znači obaviti posao u supermarketu – bit ćete zapaženi čak i ako nosite trenirku!

VAGA

Vaši društveni i ljubavni životi trenutno su duboko isprepleteni i pršte snažnom snagom. Položaj planeta skreće vašu pozornost na grupe ljudi s kojima komunicirate. Bilo da se sastajete putem interneta ili osobno, vaši prijatelji bi trebali poboljšati vaše romantične odnose, a ne umanjiti ih, stoga se pobrinite da postoji zdrav tijek. Možda je vrijeme da se pomiješate i sa svojim ljubavnikom i sa svojim najboljim prijateljima.

 

ŠKORPIJA

Razotkrivanje misterije romantičnog problema koji vas opterećuje može zahtijevati da se borite s nekim kompliciranim osjećajima od davnina. Vršnjaci s kojima se družimo rano u našim životima mogu imati veliki utjecaj na oblikovanje našeg samopoštovanja i naših izbora odnosa. To bi vam se moglo dogoditi u nekom obliku, a možda ćete imati trenutak samo-terapije o dinamici vašeg partnerstva dok ste šokirani kada otkrijete čiji glas se još uvijek vrti u vašoj glavi. Zabilježite svoje osjećaje!

 

STRIJELAC

Vaši bi vas romantični snovi danas pomalo šokirali. Definitivno je prekrasan trenutak da iznenadite sebe, pustite svoje misli da lutaju i istražite svoje snove na načine koje si možda ne dopuštate uvijek. Možete odlučiti da ove mentalne krivudanja ostanete privatnima, ali dijeljenje s ljubavnikom prema vlastitom nahođenju moglo bi otkriti da niste jedini koji želi takve stvari.

 

JARAC

Došlo je vrijeme da pokažete svoju snagu u vezama, i to je vrijeme sada. Položaj planeta daje vam priliku da ostvarite svoje romantične ciljeve – ali samo ako ste ih spremni izreći. Mogli biste postaviti granice s ljubavnikom ili biste mogli zapisati što se nadate da ćete doživjeti u svojoj sljedećoj dugotrajnoj vezi. U svakom slučaju, vrijeme je da preuzmete vlasništvo nad svojim ljubavnim životom. Poštujte svoje istinske želje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Emocija s guštom nešto je za što ste rođeni, a ta sveta sposobnost može izliječiti vaše odnose danas. Možda ćete se morati vratiti sve do ranog djetinjstva i prepustiti se nostalgiji o roditelju ili skrbniku zbog kojeg ste se osjećali sigurno – ili priznati da se zbog njih niste osjećali dovoljno sigurno. Meditiranje o načinu na koji je to utjecalo na vaše partnerske vještine moglo bi vam pružiti prekrasan napredak i sjajan razgovor s vašim ljubavnikom.

 

RIBE

Vaš društveni život se danas može pomiješati s vašim ljubavnim životom na nepredviđene načine. Položaj planeta vaše grupne asocijacije čini primarnim područjem zabrinutosti u ovom trenutku. Postoji nepredvidiv element u zraku, a netko bi mogao učiniti ili reći nešto što nitko nije mogao zamisliti. Znajte kada pustiti da se prolazna drama odvija sama od sebe, ali budite otvoreni za uzbudljive događaje – poput prijatelja koji se iznenada pretvori u ljubavnika!