LJUBAV U PRVIM DANIMA JUNA: Nekome slijedi fatalan susret koji će prerasti u romansu, a neko će se moći vratiti bivšoj ljubavi!

OVAN

Nebeska energija dovodi vas do spoznaje koliko je ljubavi prisutno u vašoj trenutnoj vezi. Iako ste možda prolazili kroz jedan ili dva problema, ili se možda niste vidjeli onoliko koliko biste željeli, ovih dana nešto dolazi na svoje mjesto. Počinjete cijeniti koliko ste zapravo sretni što ste se našli.

 

BIK

Nebeska energija čini ove dane namijenjene zabavi i smijehu. Što god radili, nemojte to činiti na isti stari turobni način kao nedavno – morat ćete biti svježi i blistavi kako biste privukli tu posebnu osobu. Ispolirajte svoju duhovitost i zadržite svoj ljubazni osjećaj za stil ako želite uspostaviti prave veze. Van sa starim i unutra s novim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ste mislili da ste svoju vezu u potpunosti riješili – sve dok trenutni aspekt nije došao u igru. Sada biste mogli otkriti da postoje cijela područja koja još treba istražiti, čitave dimenzije bića kojih se još niste ni počeli doticati. Imate jedinstvenu priliku upoznati svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) na još dubljoj i intimnijoj razini nego ikada prije.

 

RAK

Postoji prekrasan utjecaj koji bi potencijalno dosadan spoj mogao pretvoriti u uistinu prekrasne dane. Trenutna astralna energija znači da ćete otkriti da između vas postoji prirodni sklad. Možete razgovarati jedno s drugim o bilo čemu i osjećati se potpuno opušteno u vezi svega toga. Ne brinite o dijeljenju svojih najdubljih misli; bit će u sigurnim rukama.

 

LAV

Ovo je dobro vrijeme za održavanje zabave na koju možete pozvati što više različitih ljudi i navesti ih da se izmiješaju na istinski kreativan način. Trenutni aspekt u igri potiče sve da daju sve od sebe. Ako tražite svoju srodnu dušu, možda ćete se sasvim slučajno uvući u prekrasan razgovor s njom.

 

DJEVICA

Trenutna astralna konfiguracija stvara osjećaj natjecanja u odnosu na nekoga na koga i vi i drugi imate oko. Trenutno je to samo prijateljsko rivalstvo, jer dotični nije pokazao nikakvu posebnu naklonost ni prema jednom od vas. Međutim, morat ćete pronaći diplomatskiji način da se povežete sa svojim prijateljem ako se nešto promijeni između vas. Konkurencija je zdrava – ljubomora je tužna.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV U PRVIM DANIMA JUNA: Nekome slijedi fatalan susret koji će prerasti u romansu, a neko će se moći vratiti bivšoj ljubavi!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top