DNEVNI HOROSKOP za 29. August: Danas se puno toga mijenja u životu OVOG znaka – konačno je došlo vrijeme da mu se posreći!

DNEVNI HOROSKOP za 29. August: Danas se puno toga mijenja u životu OVOG znaka – konačno je došlo vrijeme da mu se posreći!

28 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas je dobar dan za postavljanje ciljeva. Možda ćete htjeti napraviti plan igre za napredovanje unutar odabranog područja karijere ili možda potajno želite potpuno promijeniti karijeru. Provedite kreativnu sesiju mozganja i sve to zapišite na papir. Možda biste željeli uključiti i ciljeve za svoj osobni život. Nemojte se bojati slijediti ono što vam zaista tjera srce.

 

BIK

Riječi ljubavi, možda vrlo idealističke prirode, danas bi se mogle razmijeniti između vas i romantičnog partnera. Jedan od vas bi čak mogao napisati pjesmu ili pjesmu za drugoga. Ovo može biti vrlo iscjeljujuće i transformativno iskustvo i stoga bi se oboje mogli osjećati jako dobro. Jedina mana je što ste se mogli dobro gledati kroz ružičaste naočale. Zapamtite: oboje ste ljudi! Uživaj u danu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ste nedavno došli do nekih iznenađujućih uvida i na tome morate zahvaliti svojoj obitelji i voljenima. Oni vas poznaju bolje od ikoga i sposobni su sagledati situacije u vašem životu jasnije nego vi. Rezultat je neki pronicljiv, koristan savjet. Bilo bi vam dobro savjetovati da ga uzmete.

 

RAK

Ovo će vjerojatno biti naporan dan, ispunjen kretanjem, a možda čak i putovanjima. Dan ćete završiti umorni, ali sretni sa svime što ste uspjeli postići. Večeras: opustite se u društvu voljenih osoba. Čak i ako ste pomalo iscrpljeni, svakako podijelite svoje avanture i učinite da se osjećaju uključenima u sagu vašeg života. Pobrinite se da znaju da imaju važno mjesto u vašem srcu.

 

LAV

Ovo je dobar dan za razmišljanje o svim spoznajama koje ste dobili od prijatelja, a posebno članova obitelji. Provođenje vremena s članovima obitelji uvijek je dobro za nekoliko dragulja istine. Promatrajući kako voljeni reagiraju na vas i stvari koje govorite, možete naučiti o svom pravom ja. Ne biste se trebali toliko čuditi ovome. Majka te ipak rodila. Ima smisla samo da bi ona mogla dati neke uvide u vaše ponašanje.

 

DJEVICA

Poruka od prijatelja mogla bi vam uljepšati dan. Dobre vijesti mogu uključivati ​​putovanja, novac – ili ljubavnu vezu! Može postojati i neka intelektualna stvar koju želite istražiti, možda u svrhu pisanja ili podučavanja. Na pomolu bi moglo biti putovanje, možda povezano s obrazovanjem, možda u društvu prijatelja. Pred nama je naporan i poticajan dan. Uživajtei!

 

VAGA

Čestitamo vam na odluci da živite uravnoteženiji život. Danas dolazite u ured sa svojim prioritetima u redu i stvarnom jasnoćom vizije u vezi s promjenama koje želite provesti na poslu. Ova nova perspektiva je dobra, jer u posljednje vrijeme posao stavljate na prvo mjesto, a vaši najmiliji su zbog toga pomalo patili. Čini se da ste konačno shvatili što je stvarno važno.

 

ŠKORPIJA

Karijera se danas može staviti na čekanje na nekoliko dana, ali vaša profesionalna budućnost vjerojatno neće biti daleko od vaših misli, čak ni usred vremena provedenog s obitelji i prijateljima. Želite poboljšati svoju financijsku situaciju, a ponuđene su vam brojne mogućnosti. Nemojte sada previše razmišljati o njima; nećete htjeti zanemariti svoje voljene. Pokušajte se opustiti i malo uživati ​​u njihovom društvu.

 

STRIJELAC

Koliko god se trudili, danas vjerojatno nećete postići puno posla. Ohrabrite se – niste sami u svojoj letargiji. Primijetite kako su članovi vaše obitelji na kauču i čini se da ih motivira samo pomisao na dugi marendu. Vrlo malo ljudi zapravo radi nešto produktivno. Energija dana puno je više usmjerena na druženje nego na posao. Ljudima je teško krenuti u akciju. Budite strpljivi s njima (i sa sobom!). Ipak morate napuniti baterije, a mahnit će se tempo uskoro nastaviti.

 

JARAC

Dugo očekivani posjet bliskog prijatelja ili ljubavnog partnera možda će se morati odgoditi. Ovo bi moglo biti prilično obeshrabrujuće. Možda se bojite da odgoda podrazumijeva da se posjet nikada neće dogoditi. Međutim, to nije slučaj. Vaš prijatelj je vjerojatno naišao na nekoliko problema koje je potrebno ispraviti prije nego što može otići bilo gdje. Budite strpljivi i držite se. Sve bi trebalo funkcionirati kako želite – iako malo kasnije!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Možda je danas u zraku neka napetost, najvjerojatnije između vas i nekoga tko vam je blizak i drag. Za sada, međutim, ne možete puno učiniti da biste riješili situaciju. Planetarna energija je takva da je komunikacija svih vrsta u zastoju. Ako se pokušate ispričati svom prijatelju, možda ćete jednostavno završiti u dubljoj rupi. Sačuvajte ljubljenje i nadoknadu za sutra, kada aspekti budu povoljniji.

 

RIBE

Dnevni horoskop: Danas je dan da svoje odgovornosti prema obitelji i voljenima shvatite vrlo ozbiljno. U posljednje vrijeme ne mogu provoditi puno vremena s vama, a danas će im posebno trebati vaša prisutnost. Odvojite malo vremena da svima pomognete oko kućanskih poslova, a onda možda organizirajte obiteljski izlet. Možda bi bilo zabavno odvesti djecu u cirkus ili u zabavni park. Treba vam ovo zabavno vrijeme zajedno.