LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Oktobar: Netko mora OTVORITI OČI, inače bi mu SRCE moglo biti SLOMLJENO…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Oktobar: Netko mora OTVORITI OČI, inače bi mu SRCE moglo biti SLOMLJENO…

13 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Postoje jaki pokazatelji uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera može privući druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi može ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu doći čak i od bliskih prijatelja ili roditelja vas ili vašeg partnera. Potrebno je stati jedno uz drugo čvrsto protiv svih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vjerojatno će vas sada preplaviti niz kontradiktornih osjećaja. Zapravo, možda ćete biti teško birati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očit, ali ipak ćete osjetiti kako vas protivničke struje vuku. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvih važnih koraka u vašem ljubavnom životu.

 

 

BLIZANCI

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaki odnos treba raditi da bi se održao. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme trebate pokazati svoju ljubav. Ignorirate geste već neko vrijeme. Ako ne uklonite ovu tendenciju odjednom, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti drugdje.

 

 

RAK

Ovo je dan stvaranja novih veza. Trebali biste se javiti danas. Nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere danas su na kartama. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. No, pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok ostvarujete nove veze.

 

LAV

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima ili dopustite da se u vašem odnosu nagomilavaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto uhvatiti vaš odnos u ovom razdoblju. Posebno vodite računa da ne dopustite trećoj osobi utjecati na vaše mišljenje o partneru i vašem ponašanju prema njemu / njoj.

 

 

DJEVICA

U ovom trenutku bit ćete suočeni s brojnim financijskim zahtjevima svoje obitelji. Vaša je predanost prema vašoj obitelji i morat ćete ih upoznati. Morate shvatiti da iako izgledaju puno, oni su zapravo opravdani. Ali ne brinite, bit ćete sposobni ispuniti sva očekivanja i to će na kraju ojačati vaše odnose.

VAGA

Vanjski stres na poslu i drugi aspekti života utjecat će na trenutno stanje vaše veze. Sjećate li se važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojeno, lako ćete prebroditi ovu oluju. Vaš će vam partner danas biti velika podrška iako vam može proći dosta vremena dok ne shvatite njegovu vrijednost.

 

 

ŠKORPIJA

Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili previše zaposleni, ovo je najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno osloboditi stres. Uključite svog partnera u posjetu svojim roditeljima ili braći i sestrama i vidite kako se razvija toplo obiteljsko vrijeme. Ako ste slobodni, danas možete preko svojih roditelja upoznati posebnu osobu.

 

 

STRIJELAC

Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s mnogim ljubavnicima kako biste otkrili najbolje među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće u ovom trenutku ne možete začarati druge. Kad donesete odluku, osjećat ćete da ste učinili pravu stvar.

 

 

JARAC

Krajnje je vrijeme da svoj odnos procijenite na objektivan način. Jeste li spremni za prelazak na višu razinu? Vrijeme je da ispitate vlastite osjećaje, a ne osjećaje partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme za poduzimanje odlučnih radnji u vezi vaše veze kako biste je mogli usmjeriti u smjeru u kojem želite da ide.

 

 

VODOLIJA

I vi i vaš partner ste u posljednje vrijeme jako zaposleni. Dakle, danas svakako provedite vrijeme jedno u drugom. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta zahvalnosti otići će daleko. Samci će vjerojatno imati sjajan spoj što ih može potaknuti da vezu podignu na višu razinu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Privlačit ćete više pozornosti nego ikad prije. Na vaše iznenađenje, možda će vam se obratiti čak i najmanje očekivani. No, odvojite malo vremena da odlučite tko vam najbolje odgovara. Vrijeme će izbaciti one najbolje iz ostalih. Nemojte se suzdržavati zbog gorkih iskustava iz prošlosti.